Tarih: 15.11.2016 10:59

CANSU GÖZLERİNİ AÇTI

Facebook Twitter Linked-in

DİZİ - Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye´nin üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay´ın paylaştığı ?Paramparça´nın, dün akşam (14 Kasım) yayınlanan 80. bölümü de heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.

BURHAN BEY ÖLDÜ

Burhan Bey´in direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle Cansu´nun da içinde bulunduğu otomobil uçuruma yuvarlandı. Bir süre sonra kaza yerine gelen sağlık ekipleri, Cansu ve Burhan Bey´i hastaneye kaldırdı. Cihan, Ozan ve Hazal saatler sonra Deniz´e gelen bir telefonla acı haberi öğrendi. Cansu, hastanede ölüm kalım savaşı verirken, tüm aile gözyaşları içinde Cansu´nun gözlerini açmasını bekledi. Burhan Bey ise, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayata gözlerini yumdu. Maide Hanım, Hazal´ın bir köşeye bırakıp gittiği spreye son anda uzandı ve ölümden döndü. Maide Hanım´ın Dilara´ya verilmesini istediği zarf Asuman´ın eline geçti. Asuman, Candan´a gitti. CD´yi izleyen ikilinin eline büyük bir koz geçti. Aynı anlarda Maide Hanım da CD´yi geri almak için harekete geçti. Dilara ile Harun arasındaki güven krizi daha da büyüdü. Mithat´ın, Cihan´ın şirketine sızmış, gizli bir mali polis olduğu ortaya çıktı. Keriman, Cansu´nun kaza geçirdiğini Rahmi Bey´e söyledi. Rahmi Bey, hastaneye geldi. CihanRahmi Bey´i her ne kadar affetmese de yaşadığına çok sevindi ve ona sımsıkı sarıldı. Vedat ifadesini geri aldı ve Özkan cezaevinden çıktı. Selma, Cihan´dan aldığı talimatla, Harun´un paravan şirketlerinden Hazal´ın adını bir hacker´a sildirtti. Asuman, tekinsiz iki kişi tarafından zorla bir arabaya bindirildi. Cansu cihazlara bağlı halde yatarken, çocukluk hallerinin yer aldığı görüntüler ekrana verildi. Cansu gözlerini açtı, elini karnına götürdü ve ilk sözü ?bebeğim´ oldu.

Paramparça´nın 80. bölümündeki bu sahneler #açgözlerini hashtag´iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

HEYECAN DAHA DA ARTIYOR

Cansu´yu neler bekliyor? Asuman´ı kim, neden kaçırdı? Dilara´yı ve Alaz´ı bekleyen tehlike ne? Maide Hanım ile Rahmi Bey nasıl karşı karşıya gelecek? Tüm bu sorular ve daha fazlası, ?Paramparça´nın 21 Kasım Pazartesi akşamı, saat 20.00´de Star´da ekrana gelecek 81. bölümünde yanıt bulacak. Heyecanın daha da artacağı ve yine nefeslerin tutularak izleneceği yeni bölümde, birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşanacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —