Canavar anne! 3 yaşındaki oğlunu öldürmek için başvurduğu yöntem kan dondurdu

Florida'da bir annenin 3 yaşındaki oğlunu öldürmek için başvurduğu yöntem kan dondurdu. Kadını sahte site sayesinde yakalayan polisler soruşturma başlattı.

Floridalı 18 yaşındaki anne Jazmin Paez, üç yaşındaki bebeğini öldürmek için ürkütücü bir yönteme başvurdu. İnternette araştırma yapan Paez, tetikçi kiralamaya çalıştı. Sahte bir suikastçı kiralama sitesine giren Paez, çocuğunun görüntüsü ve nerede olabileceği hakkında ayrıntılı bilgiler içeren bir ilan yayınladı. Elbette sitenin sahte olduğundan ve polisle bağlantılı olduğundan habersizdi. 

DEHŞETE DÜŞÜP POLİSE HABER VERDİ

Polis belgeleri, 18 yaşındaki Paez'in var olmayan tetikçiye 3 bin dolar teklif ettiğini gösterdi. Sahte web sitesinin sahibi Robert Innes, her gün yüzlerce kişinin kiralık katil tutmak için sitesine girdiğini söylüyor. Ancak Paez'in talebi karşısında dehşete düşüp tüm bilgileri polise ilettiğini sözlerine ekliyor.

Polis, talepte kullanılan bilgisayarın IP adresini aldı. Bu bilgiler Paez'in evindeki bilgisayarla eşleşti. Daha sonra tetikçi kılığına giren bir müfettiş, talebini onaylayan ve cinayet için şüpheliyle temasa geçti.

EVİNE BASKIN YAPILDI

Paez'in evine baskın düzenleyen polisler, içerideki bilgisayarda web sitesinin hâlâ açık olduğunu fark etti ve genç kadını tutukladı.

Mahkeme kayıtlarına göre Paez birinci dereceden cinayete azmettirme ve iletişim cihazını yasa dışı kullanmakla suçlandı. Miami-Dade hapishanesine götürülen kadının kefaletle serbest kalıp kalmayacağı belli değil.

Innes'in sahte kiralık katilsitesi, tetikçi tutmak isteyen düzinelerce şüphelinin tutuklanmasını sağladı.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Dünya 21.07.2023 10:00:00 1424 0

Tarih: 21.07.2023 10:00 Güncelleme: 21.07.2023 10:00
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00