Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

Camiler Çocuk Sesleriyle Şenlendi

Camiler Çocuk Sesleriyle Şenlendi

Saruhanlı´da Okulların tatile girmesiyle birlikte Saruhanlı merkez ve mahallelerde yaz Kur´an Kursları başladı.

Camiler Çocuk Sesleriyle Şenlendi

Saruhanlı´da Okulların tatile girmesiyle birlikte Saruhanlı merkez ve mahallelerde yaz Kur´an Kursları başladı.

Saruhanlı İlçe Müftülüğü tarafından 12 Haziran - 18 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek yaz Kur´an Kursları başladı.

Kurslarla ilgili Kardelen Gazetesi Muhabirine bilgi veren İlçe Müftüsü Muhammed Koçak, "2017 yılı kurslar 12 Haziran´da başlayıp 18 Ağustos tarihlerinde son bulacaktır. Bu yılkı temamız ´Kur´an ayında Kur´anla Buluşalım´dır. Kurs boyunca çocuklarımıza Kur´an´dan kısa sureleri, ahlak, ibadet, itikat bilgilerini üç aşamada öğretiyoruz. Camilerimiz evlatlarımızla doldu. Gönüllerimiz Kur´an taliplisi çocuklarımızın cıvıl cıvıl sesleriyle çiçek açtı. Müslüman Kur´an okumayı öğrendiğinde namazda kendine yetecek kadar sure ve ayetlerden ezbere bilmelidir. Ayrıca camilerimizde kurslara katılan öğrencilerimize Kur´an-ı Kerim yanında kardeşlik,birlik ve beraberlik konularında da eğitiyoruz. Kurslara katılan öğrencilerimiz kurs bitimine kadar yaklaşık 2 ay içerisinde sureler ve Kur´an öğrenimini tamamlayacaklardır." dedi.

Müftü Koçak ?Bu kurslarımızda 7 yaş ve üzeri için yaz Kur´an kursları dinimi öğreniyorum ve yaz Kur´an kursları etkinlik kitapları ücretsiz olarak dağıtıldı. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın camilerimizde, minare gölgelerinde yetişmeleri devletimiz, milletimiz ve geleceğimiz için oldukça önemlidir. Bu vesileyle hem camilerdeki öğrenci yoğunluğumuz hem de Ramazan-teravih sebebiyle camilerdeki yoğunluk ve halkımızın ilgisi takdire şayandır."



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor