Anahtar Kelimeler: Çalışanlar “Misket” bedava yemek

SARUHANLI - Sodexo kart sahipleri, harcamalarında yüzde 10’a varan ek bakiye kazandıran ödül programı Misket sayesinde bugüne kadar tam 200 bin yemeği bedava yedi.

Sodexo’dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinde 45 binden fazla anlaşmalı kafe, büfe ve restoran ile seçme özgürlüğü sunan Sodexo Restaurant Pass yemek kartı, çalışanların hayatını kolaylaştıran ayrıcalıklar sunuyor. Bu ayrıcalıklardan biri olan Misket Ödül Programı, Sodexo’lulara harcadıkça yüzde 10’a varan ek bakiye kazandırıyor ve ay sonunda bakiyenin erken bitmesi derdine son veriyor.

Misket üyesi restoranlarda kazandıkları misketleri aynı restoran ağında gönüllerince harcayabilen Sodexo’lular, bu sayede ayda ortalama iki öğle yemeğini bedava yiyor.

Misket Ödül Programı’ndan faydalanan 95 bin Sodexo’lu, Misket üyesi restoranlarda bugüne kadar yaptıkları harcamalarında 4 milyona yakın misket kazandı. Her biri 1 TL’ye karşılık gelen misketler sayesinde Sodexo’lular tam 200 bin bedava yemek avantajından yararlandı.

Misket programından faydalanmak ise oldukça basit. Çalışanlar, ücretsiz Sodexo mobil uygulamasını indirerek uygulama içerisinden Misket programına bir kez kayıt olduktan sonra Misket programından otomatik olarak faydalanıyorlar. Kazanılan misketler, Restaurant Pass yemek kartlarına yüklenerek birikmeye başlıyor.

Misket Ödül Programı sayesinde firmalar, çalışanlarına sunduğu avantajlara bir yenisini ekliyor. Firmalarının hesaplarına yatırdığı bakiyeden daha fazlasını kazanabilen çalışanların memnuniyeti ve bağlılıkları artıyor. Böylece hem çalışanlar hem de işverenler kazanıyor.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Anlamlı İftar Buluşması

Kumçay’ın Debisi Zirveyi Gördü!

Başkan Cıllı Sosyal Medyadaki Çağrıya Duyarsız Kalmadı

Nuriye Mahallesi’ne Güvenlik Kamerası Sistemi Kuruldu

Yağışlar Bereket Getirdi

Yapılan Köprüyle Mesafe Kısaldı, Üretici Rahatladı

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Oflu Hoca Başkan Cıllı ile Buluştu

Kamyonetin çarptığı yaya hayatını kaybetti

KAYMAKAM ACAR, ŞEHİT HAMZA DEDE’NİN AİLESİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Saruhanlı’da Vefat…

Saldırgan 14, yaralanan 16 yaşında: Sigara vermedi diye bıçaklandı

Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nden 15 Şubat’ta Anlamlı Farkındalık Etkinliği

Saruhanlı’da Okul Müdürleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Gediz İçin Seferberlik: Manisa’da Ortak Çevre Hareketi Başlatıldı

VERGİ HAFTASI NEDENİYLE KAYMAKAM MURAT ACAR’A MAKAMINDA ZİYARET

SARUHANLI’DA VEFAT…

Beyin ölümü gerçekleşen baba 5 hayata umut oldu

Geçen Yıl Tamamen Kuruyan Tepegöl Yeniden Su Tuttu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 4.02.2020 11:03:00 927 0
Tarih: 04.02.2020 11:03 Güncelleme: 04.02.2020 11:03
Haberi Sesli Oku