MAGAZİN - "Çalgı Çengi İkimiz" filminin galası Gaziantep´te yapıldı. Galaya filmin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir de katıldı.
Selçuk Aydemir´in yönettiği, başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir´in paylaştığı ´Çalgı Çengi´nin devam filmi ´Çalgı Çengi İkimiz´in galası Gaziantep´teki özel bir alışveriş merkezinde yapıldı. Galaya katılan filmin oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir hayranlarıyla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

"Burada olmaktan çok mutluyuz"
Gala gecesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Murat Cemcir, Gaziantep´te bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "İlk günden bugüne Düğün Dernek filmlerinde olağanüstü bir ilgiyle karşılanmıştık. Türkiye´mizdeki en önemli illerden biri olan Gaziantep, insanı, yemeği, ilgisiyle de ayrı bir şehir. Burada olmaktan çok mutluyuz. Şuanki en zor şartlar altında filmimizi gösterime soktuk. Seyircimiz bizi yalnız bırakmadı. Onlardan Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"Kimse kırılmasın ama en güzel mutfak Gaziantep´te"
Gaziantep´in yemeklerini beğendiğini söyleyen oyuncu Ahmet Kural, "Gaziantep´in yemekleri çok güzel. Türkiye´deki diğer iller kırılmasın ama en güzel mutfak Gaziantep´te ilgi zaten çok güzel, çok memnun olduk. O kadar olumsuz şartlara rağmen seyirci yalnız bırakmadı" diye konuştu.
6 Ocak´ta vizyona giren ve ilk 10 günde 1,5 milyon kişi tarafından izlenen film, ´en çok izlenenler´ listesinde zirveye yerleşmişti.



Yolcu minibüsü devrildi: 13 yaralı

Yağışlı hava kazayı beraberinde getirdi

Salihli'de kamyonet devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Seyir halindeki minibüsün üstüne ağaç devrildi

Otomobilin çarptığı çocuk yaralandı

Tarlada ölü olarak bulundu

İş kazası: 1 ölü

Üniversiteli genç kız arkadaşının evinde ölü bulundu

Şehit ateşi Muğla'ya düştü

Apartman dairesinde yangın: 5 kişi kurtarıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

SARUHANLI ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ BİGİN’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: “PARTİ EMEKÇİLERİ NEREDE?”

Yavuz Ağıralioğlu Manisa’ya geliyor

Ege Üniversitesinin endemik tür cenneti: Botanik Bahçesi

Saruhanlı'da vefat...

Bebeğini havalandırma boşluğuna atan anne tutuklandı

Okul müdürü otizmli öğrenciyi merdivenlerden itti

10 Kasım Atatürk'ü Anma Doğa Yürüyüşü

HALK EĞİTİMİ KURUMLARI ARASI MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI SARUHANLı EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 21.01.2017 08:26:46 565 0
Tarih: 21.01.2017 08:26 Güncelleme: 21.01.2017 08:26
Haberi Sesli Oku