MAGAZİN - ?Çalgı Çengi İkimiz? filminin final galası için Tokat´a giden başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. 
Tokat´ın Niksar ilçesi doğumlu olan Murat Cemcir, memleketinde kendilerine gösterilen yoğun ilgiden memnun kaldı. Bir AVM´de Çalgı Çengi film galası ve hayran buluşmasına katılan iki ünlü isimi görüntüleyebilmek için hayranları adeta birbirleri ile yarıştı. Sahneye çıkarak konuşma yapan Cemcir, ?4 ülke, 27 şehir gezdik, en kalabalık Tokat? şeklindeki sözleri ile gördükleri ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi. 
Hayranlarının "Dizi var mı?" şeklindeki sorularına cevap veren Ahmet Kural, seneye bugün dizi yapmayı düşündüklerini kaydetti. Daha sonra sahneden aşağı inerek hayranlarının arasına giren ikili bol bol özçekim yaptı. Ahmet Kural, yoğun ilgi karşısında "Ben Tarkan değilim, lütfen biraz sakin" diyerek hayranlarına espri yaptı.

"Tarkan değilim"
Hayranlarının yanından güçlükle ayrılan iki ünlü oyuncu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarından mikrofonları alan Cemcir, Ahmet Kural´a sorular yöneltti. Basın mensuplarının hayranlarına "Tarkan değilim" şeklindeki sözlerini hatırlatması üzerine Kural, ?İnsan bazen böyle kendisini popstar gibi zannediyor. Burada ekstra bir ilgi vardı? dedi.
Çalgı Çengi´den bekledikleri ilgiyi fazlası ile gördüklerini ifade eden Kural açıklamalarına şöyle devam etti: 
?Çalgı Çengi-1 59 bin izlenmişti, Çalgı Çengi-2´de de çok iyi bir başarı var. Yani baktığınız zaman izlenmemiş gibi duruyor ama maşallah öp de başına koy. Şuan 2 milyon izleyici var. Seneye bu zamanlar bir dizi yapma fikrimiz var, şuan fikir oluşmaya başladı.?

Memleketi Niksar´da film çekme hayali var
Murat Cemcir, basın mensuplarını "Memleketiniz Niksar ilçesinde film çekmeyi düşünüyor musunuz?" şeklindeki sorusuna, ?Böyle bir hayalim var. Burada mutlaka bir şeyler çekmek istiyorum. Ama ne zaman nasıl olur şu anda hiçbir bilgim yok. Kendi şirketimizi kurduk, kendi işlerimizi yapmaya başladık? diye konuştu.

Berlin´de başlayan Çalgı Çengi İkimiz filminin finali Tokat´ta yapıldı
Murat Cemcir, 4. haftada sinema seyircisinin filme ilgisinin devam ettiğine dikkat çekerek, ?O yüzden çok mutluyuz. Berlin´de başlayan galamız 24 bin kilometre yol yaptıktan sonra Tokat´ta son buldu. Ahmet´in memleketi Ankara´da başlayacaktık ama Avustralya´da kar yağışından dolayı mahsur kalınca gelemedik? şeklinde konuştu.



Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 28.01.2017 08:33:52 854 0
Tarih: 28.01.2017 08:33 Güncelleme: 28.01.2017 08:33
Haberi Sesli Oku