Anahtar Kelimeler: 0

“ÇAKAL HAYRİ” YAKALANDI

 

SARUHANLI/MANİSA - Önce Saruhanlı cezaevinden firar etti. Sonra komşusunu öldürdü. Daha sonra seyyar köfteciyi yaraladı. Sonra da öldürdüğü kamyoncunun kamyonuyla kaçmaya çalışırken polisle girdiği çatışmada yaralanan “Çakal Hayri” yakalandı.

 

Saruhanlı Yarı Açık cezaevinden firar ettikten sonra komşuları Yüksel Tıkıroğlu'nu öldüren, gasp etmek istediği seyyar köfteci Onur Çetinkaya'yı ağır yaralayıp kamyon şoförü İsmail Balta'yı öldüren, onun kamyonuyla kaçmak isterken, polisle girdiği çatışmada vuralarak yakalanan 29 yaşındaki Hayri Karadirek'in tedavisi sürüyor.

 

İlk cinayetin ardından polisin takibinden kurtulmak için saçlarını 'Çakal' filminde oynayan Bruce Willis gibi sarıya boyatan Hayri Karadirek'in, cezaevinde kaldığı süre içerisinde kendisine iyi bakmadıkları gerekçesiyle ailesini cezalandırmak için firar ettiği ortaya çıktı.

 

Karadirek, Bornova'daki 57'nci Topçu Tugayı Tuğsavul Kışlası karşısında kendisine para vermeyen seyyar köfteci 25 yaşındaki Onur Çetinkaya'yı tabancayla boğazından vurarak ağır yaraladı, kendisine müdahale eden o sırada yemek molası için orada bulunan kamyon sürücüsü 33 yaşındaki İsmail Balta'yı ise ayak ve yüzüne doğru ateş ederek öldürdü.

 

Hayri Karadirek, daha sonra öldürdüğü İsmail Balta'ya ait 20 V 7256 plakalı kamyonla kaçmaya çalışırken, yaklaşık 3 kilometre ileride arkadan çarptığı yolcu otobüsünün şoförünü başına silah dayayarak tehdit etti.

 

Saldırgan, bu sırada kendisine müdahale etmek isteyen polis ekipleriyle girdiği çatışma sırasında karnından vurularak etkisiz hale getirildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesi ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Hayri Karadirek tedavi altına alındı.

 

2006 yılında İzmir'in Bornova İlçesi Pınarbaşı semtinde kavga ettiği bir kişiyi öldürdükten sonra girdiği cezaevinden, izinli olarak çıkan, ancak bir daha dönmeyerek firar eden Hayri Karadirek'in, geçen hafta Basmane 1039 sokak 61 numaradaki evde, babasıyla tartışırken rasgele ateş ettiği, bu sırada tahta tavanı delen kurşunlardan birisinin üst katta uyuyan hurdacı 54 yaşındaki Yüksel Tıkıroğlu'nun boynuna isabet ederek ölümüne neden olduğu ortaya çıktı.

 

Haber Merkezi

 



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

Turgutlu’nun Filedeki Temsilcisi Yüzleri Güldürdü

Manisa’da hissedilen deprem meydana geldi!

Vali Özkan’dan tedavisi süren Başkan Durbay’a ziyaret

Manisa’da çatlak oluşan iki bina tahliye edildi

CHP'li Bakırlıoğlu: Bu düzenin adı kara düzendir

DEMİRCİ'YE MODERN OKUL MÜJDESİ

Saruhanlı’da yürüme güçlüğü yaşayan vatandaşa akülü engelli aracı teslim edildi

Saruhanlı’da Vefat…

Demirci’de öğrenciler insan haklarını atölyelerde keşfetti

Saruhanlı’da Vefat…

Seyir halindeki otomobil alev aldı

Somaspor Aksaray karşılaşmasına hazırlanıyor

SARUHANLI’DA VEFAT…

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın durumu ciddiyetini koruyor

Feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Eğitim Bir-Sen’den Gölmarmara’da eğitim çıkarması

Feci kaza: 1 ölü

Selimşahlarspor rahat kazandı: 4-0

Gümülcelispor ikinci yarıya iyi başladı: 2-1

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
17.07.2012 19:59:49 1159 0
Tarih: 17.07.2012 19:59 Güncelleme: 17.07.2012 19:59
Haberi Sesli Oku