Anahtar Kelimeler: Cabadak Değerli Galibiyet Aldık”

MANİSA - Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 24’ncü hafta maçında Bornova Belediye Karşıyaka engelini ikinci yarıdaki etkili oyunu ile geçen Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Başantrenör Ceyhun Cabadak ve takımın yıldız isimlerinden Akın Kandemir açıklamalarda bulundu.

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 2021-2022 sezonunda Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 24’ncü hafta maçında Bornova Belediye Karşıyaka’yı yenerek liderliğini sürdürdü. Maçın ardından Başantrenör Ceyhun Cabadak ve yıldız forvet Akın Kandemir mücadele ile ilgili görüşlerini paylaştı.

“Üçüncü ve son çeyrekte biz daha çok istekliydik”

Başantrenör Ceyhun Cabadak, teknik ve idari ekibim ile oyuncularını galibiyetten ötürü tebrik ederek sözlerine başladı. Cabadak, “Maalesef ilk devrede bize yakışmayan şekilde yumuşak ve düşük konsantrasyonla oynadık ve rakibi de oyunun içine soktuk. Rakibimize ciddi bir özgüven verdik. Bu özgüvenle maça tutundular ve ilk devrede oyunun kontrolünü ellerine aldılar. Üçüncü ve son çeyrekte biz daha çok istekliydik. Çalıştığımız işleri sahada uygulayarak oyunun kontrolünü elimize geçirdik. Çok değerli bir galibiyet aldık. Oyuncularımı tekrardan tebrik ediyorum. Rakibimize de bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

“Kazandığımız için mutluyuz”

Takımın yıldız isimlerinden Akın Kandemir de, “7 maçımız kalmıştı. Bu 7 maçın zor geçeceğini biliyorduk ki artık önümüzde 6 maçımız kaldı. Lider olduğumuz için oynadığımız her maç çok önemli. Bizim için artık mağlubiyete yer yok. Maça kötü başladık. Şutlarımız girmedi ama şutlarımızın girmediği günde maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Maçın sonunda da kazandığımız için mutluyuz. Rakibimizi de tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.



Saruhanlı’ya Altyapı ve Sıcak Asfalt Müjdesi

Su Elçileri Saruhanlı’da Su Seferberliği Eğitimi Gerçekleştirdi

Başkan Dutlulu Saruhanlı’da Çiftçilerin Taleplerini Dinledi

Türkiye’de görülen başlıca 7 vitamin eksikliği ve alınması gereken önlemler

Uzmandan risk gruplarına erken başvuru uyarısı

Başkan Dutlulu 2026 yılının rotasını çizdi

Jeotermal yatırımlar için 2026 yılı köprüden önceki son çıkış

Anadolu ilham verdi, makarna altın getirdi

Esra'yı boğarak öldüren annesi ve sevgilisi hakkında yeni gelişme

"Babam ölmedi"

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’DA VEFAT…

İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu

İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

KENT KONSEYİ’NDEN GAZETECİLERE 10 OCAK ZİYARETİ

Saruhanlı'da şap alarmı! 16 mahallede hayvan alım-satımı ve hayvansal ürün giriş-çıkışı yasaklandı

Kros sporcuları Türkiye Şampiyonası için ter döktü

Alaşehir’de üzümün geleceği değerlendirildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 29.03.2022 13:42:00 859 0
Tarih: 29.03.2022 13:42 Güncelleme: 29.03.2022 13:42
Haberi Sesli Oku