Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Büyükşehir’in Minikleri Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladı

Büyükşehir’in Minikleri Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Park Kreş ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören minik öğrenciler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel bir etkinlik düzenledi.

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Park Kreş ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören minik öğrenciler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte minikler Atatürk şarkılarını hep bir ağızdan söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Park Kreş ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören minik öğrenciler öğretmenleriyle birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Müge Türkeli Kuğu ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Halkla İlişkiler Şube Müdürü Gülşen Çalışkan’ın da katıldığı 29 Ekim programında minikler Cumhuriyet Treni ile birlikte fotoğraf çekilmesinin ardından Atatürk şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi. Minik öğrenciler Atatürk ve cumhuriyete olan sevgilerini söyledikleri şarkılar ile gösterdiler. Atatürk Kent Park Kreş Sorumlusu Başak Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde minik öğrencilerin eğitimlerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk sevgisini temel ilke aldıklarını söyledi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor