Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

Büyükşehir´in Ateş Savaşçıları Öğretmeye Devam Ediyor

Büyükşehir´in Ateş Savaşçıları Öğretmeye Devam Ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Saruhanlı Kaymakamlığı bünyesinde çalışan 21 personele temel yangın eğitimi verildi.

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Saruhanlı Kaymakamlığı bünyesinde çalışan 21 personele temel yangın eğitimi verildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, temel yangın eğitimlerine tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Saruhanlı Kaymakamlığı´nın 21 personeline temel yangın eğitimi verdi. Personele yangın durumunda yapılması gerekenler ve yangına karşı alınacak önlemler hakkında bilgi Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı´ndan Mehmet Ateş tarafından verildi. Eğitim uzmanı Mehmet Ateş tarafından kaymakamlık personeline, olası bir yangın anında ne gibi tehlikelerle karşılaşılacağı ve bu tehlikelerden nasıl korunmaları gerektiği anlatıldı. Ardından temsili olarak oluşan alevlerin yangın söndürme cihazı ile nasıl söndürülmesi gerektiği uygulamalı olarak gösterildi. Saruhanlı Kaymakamlığı yetkilileri yangın eğitimden dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkür etti.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor