Tarih: 05.02.2015 17:58

Büyükşehir'den Saruhanlı'ya Dev Proje

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün ilçelere yapılacak projeleri açıklamasıyla birlikte çalışmalar hız kazandı.

Bu kapsamda Saruhanlı ilçesinde eski belediye binasının yerine yapılması planlanan meydan, zemin altı otopark ve Belediye Hizmet binası projesi için kamulaştırma çalışması başlatıldı. Saruhanlı'ya yakışır bir projenin ilçeye kazandırılacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kamulaştırma çalışmalarının bitirilmesiyle birlikte projenin hayata geçeceğini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde hayata geçireceği çalışmalar şekillenmeye başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Saruhanlı ilçesine yapılacak meydan ve yer altı otopark projesini açıklamasının ardından bölgede kamulaştırma çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı, anlaşmanın sağlandığı parsel maliklerine ödemelerini gerçekleştirdi. Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Taner İçöz, 208 bin TL bedelle anlaşma sağlanan 3 parselin tapusunu Manisa Büyükşehir Belediyesi adına tescil ettirdi.

Kamulaştırmanın ardından çalışma başlayacak

Saruhanlı'da eski belediye binasının olduğu bölgeye meydan, zemin altı otopark ve Belediye Hizmet binası kazandırmayı planladıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Bununla ilgili bir proje gerçekleştirdik. Bir köşesine de Manisa'da yaptığımız gibi gençlik merkezi planlıyoruz. Burada kamulaştırma yapılması gereken yerler var. Yaklaşık 3 milyon TL gibi bir kamulaştırma bedeli ödenecek. Bu süreç başladı ve anlaşma sağlanan parsel maliklerine ödemeleri yapıldı. Kamulaştırma çalışmalarını tamamladıktan sonra projeyi hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Hayırlı olsun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —