Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

Büyükşehir’den Şehzadeler Muhtarlarına Yeni Yıl Ziyareti

Büyükşehir’den Şehzadeler Muhtarlarına Yeni Yıl Ziyareti

Şehzadeler ilçesine bağlı mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, Başkan Cengiz Ergün’ün selamlarını ve yeni yıl hediyelerini takdim etti.

ŞEHZADELER - Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Şehzadeler ilçesine bağlı mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, Başkan Cengiz Ergün’ün selamlarını ve yeni yıl hediyelerini takdim etti. Ziyaretlerde, mahallelerdeki çalışmalar ve muhtarların talepleri noktasında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Şehzadeler ilçesine bağlı Yukarı Çobanisa, Karaoğlanlı, Sancaklı İğdecik, Sancaklı Bozköy, Sancaklı Çesmebaşı, Sancaklı Uzunçınar, Sancaklı Kayadibi, Adnan Menderes, Akpınar ve Kazım Karabekir mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde, mahallelerde yapılan çalışmalar ve muhtarların talepleri üzerine istişarelerde bulunuldu. Ziyaret sonunda muhtarlara Büyükşehir Belediyesinin 2023 yılı takvimleri hediye edilirken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamları ve yeni yıl dilekleri iletildi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor