Büyükşehirden Saruhanlı’ya bitüm desteği
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin arasında imzalanan protokolle Saruhanlı’daki arazi yollarında kullanılmak üzere ilçe belediyesine bitüm desteği verildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Saruhanlı Belediyesi arasında imzalanan işbirliği protokolüyle Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe belediyesinin yol yapımında kullanması amacıyla bitüm desteğinde bulunuldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin ile birlikte ilçe belediyesi tarafından Hacırahmanlı-İshakçelebi mahalleleri güzergahında gerçekleştirilen satih kaplama asfalt çalışmalarını inceledi.
Başkan Bilgin’den Başkan Ergün’e teşekkür
İncelemelerin ardından açıklama yapan Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, “Cengiz Başkanımızdan ne zaman bir talepte bulunsak Allah razı olsun, taleplerimizi geri çevirmiyor. Biz bu hizmetleri Saruhanlı’daki üreticilerin, çiftçilerin tarlalarına rahat gidebilmeleri, ürünlerini değerinde satabilmeleri için istiyoruz. Tabi ki bundan önce de üreticilerimizin ana asfalta, sürat yoluna çıkmalarını engelliyoruz. Alternatif yollar oluşturuyoruz. Bu anlamda, Büyükşehir’den bitüm talebimiz oldu. Çiftçilerin yollarını yapacağımızı söyledik, Cengiz Başkanımız da bize 4 araba bitümü hibe etti. Ben Saruhanlı adına, çiftçi ve üreticiler adına, şahsım adına, üretimde devamlılığa destek olduğu için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum, sağ olsun, var olsun” diye konuştu.
Büyükşehrin yol çalışmaları da sürüyor
Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay da incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak kırsal mahallelerde bizim yol yapım çalışmalarımız devam etmekte. Saruhanlı ilçemizde de 62 kilometrelik bir hedefimiz var. Şu anda da son 5 kilometrelik kısımda, Sarıçam ile Paşaköy Mahallelerimiz arasında satih kaplama asfalt çalışmalarını sürdürmekte. Bu noktada Saruhanlı Belediyemiz de kırsal mahallelerinde satıh kaplama asfalt çalışmalarına devam etmekte. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile Saruhanlı Belediye Başkanımız Zeki Bilgin arasında kırsal bölgelerde yapılacak asfaltlarda Büyükşehir Belediyemiz tarafından 105 ton bitüm desteği verilmesi konusunda protokol imzalanmıştı. Şimdi burada Büyükşehir Belediyemiz tarafından temin edilen bitümler, Saruhanlı Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü marifetiyle yapılan satıh kaplamayı incelemekteyiz. Hacırahmanlı ve İshakçelebi Mahallelerimize hizmet veren bölgenin asfalt çalışması yürütülüyor. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Başkanımız Cengiz Ergün’ün kırsal mahallelerimize hem yol konusunda hem de çiftçilerimizin üretimleri konusunda destekleri devam edecek. Zeki Bilgin Başkanımıza da çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bölge halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.



Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

Cinayet: Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi

Kadın bıçaklanarak öldürüldü

Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor

Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası

Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi, tehdit şüphelisi tutuklandı

Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 28.09.2023 11:57:00 1097 0

Tarih: 28.09.2023 11:57

Haberi Sesli Oku