SARIGÖL - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü’nde Sarıgöllü kadınlardan oluşan 90 kişilik grubu Manisa’da ağırladı. Şehrin tarihi ve turistik yerlerinin yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan eserleri gezen kadınlar, Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’nda duygu dolu anlar yaşadılar.

Sarıgöllü kadınlardan oluşan 90 kişilik bir grup, Anneler Günü’nde Manisa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği ile Manisa’yı gezdi. Gezi programının ilk durağı Şehzadeler Park oldu. Şehzadeler Park görevlilerinden bilgi alan kadınlar, daha sonra Kurşunlu Han’ı gezerek, burada Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde yemek molası da verdiler. Şehzadeler Belediyesi ev sahipliğinde çay molası veren kadınlar, Kurşunlu Han hakkında bilgi aldılar. Kurşunlu Han ziyaretinin ardından Tıp Tarihi Müzesi’ni de ziyaret eden Sarıgöllü kadınlar, burayı da ilgi ile gezdiler. Daha sonra Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’na gelen ziyaretçiler, gezi sorumlusu Mehmet Şahin'den Çanakkale Savaşları ve Atatürk'ü dinlediler. Duygusal anların yaşandığı sergi salonunda Sarıgöllü kadınlar ve Sarıgöl Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fatma Aslan, düzenlenen gezi nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’ye teşekkür ettiler.

Sarıgöllü Kadınlardan Teşekkür

Salondan çok etkilendikleri için duygu dolu anlar yaşayan ziyaretçiler, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl şehrimizde ölümsüzleştirilen Sarıkamış Şehitleri Anıtı’nı da ziyaret etti. Grup, şehitlerimiz ve gazilerimiz için dua ettikten sonra Yunusemre Belediyesi'ne bağlı Osmanlı Müzesi’ni gezdi. Daha sonra Yunusemre Belediyesi İrfan Meclisi’nde çay molası verildi. Grubun son güzergahı Manisa Büyükşehir Belediyesinin şehrimize kazandırdığı en büyük yeşil alanlardan bir tanesi olan Atatürk Kent Park oldu. Kent parkı çok beğenen Sarıgöllü kadınlar, emeği geçen herkese çok teşekkür ederek, Manisa gezisini noktaladılar.



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 13.05.2022 08:58:00 0

Tarih: 13.05.2022 08:58

Haberi Sesli Oku