Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Büyükşehir'den Sarıgöl Belediyesine Ziyaret

Büyükşehir

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Sarıgöl’de yaptığı incelemeler sonunda Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’a nezaket ziyaretinde bulundu.

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Sarıgöl’de yaptığı incelemeler sonunda Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Sarıgöl’de Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan katı atık transfer istasyonunda incelemelerde bulundu. Sarıgöl’ü vahşi depolamadan kurtaracak ve çevre sağlığına katkı sağlayacak olan tesiste incelemelerde bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Yalçınkaya, incelemelerin ardından Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u makamında ziyaret etti. Burada Aytaç Yalçınkaya’ya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ertuğrul Yıldırım ve Ali Öztozlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Muhtarlık İşleri Sorumlusu Akif Kılıçaslan eşlik etti. Manisa ve Sarıgöl’e yapılacak olan çalışma ve projeler üzerine fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette projelerin son durumları masaya yatırıldı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor