Anahtar Kelimeler: Salihli Büyükşehir' Temasları

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay ile birlikte asfalt çalışmalarını takip etmek üzere gittiği Salihli ilçesinde, Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın konuğu oldu. Büyükşehir Belediyesi heyeti, daha sonra Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Salihli Şantiyesi'nde de incelemelerde bulundu.

Salihli ilçesinde 12 kilometrelik yol ağında başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde incelemek üzere bir program düzenleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay ve Salihli Muhtarlık İşleri Sorumlusu Orçun Abalı ile birlikte Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı ziyaret etti. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğinde ilçeye kazandırılacak olan yatırımlar konuşuldu. Büyükşehir Belediyesi heyetinin Salihli'deki bir diğer programı Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Şantiyesi'nde oldu.

Başkanımızın Girişimleri ile 50 Milyonluk Kredi Aldık

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Salihli şantiyesinde asfalt çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kırtık, Akhisar, Demirci ve Salihli olmak üzere 4 şantiye ile hizmet verdiklerini dile getiren Kuruçay, "Salihli şantiyemizde 45 personel ve 42 adet iş makinesi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün deklare ettiği 800 kilometre satih kaplama yapımı için Salihli şantiyemizde kullanılmak üzere 300 bin ton malzeme alım ihalesi tamamlandı ve gerçekleşiyor. Aynı zamanda bu tesis içinde 'Beton, Boru, Kilit Parke Taş üretim tesisi de bulunuyor. Tesisin ihtiyacı olan 140 bin ton malzemeyi de şantiyemizden karşılamaktayız. Saatte 60 ton üretme kapasitesine sahip asfalt plentimiz var. Biz satih kaplama çalışmalarına başladığımızda gerek satih kaplama işlerini yürüteceğimiz grup yollarımız olsun, gerekse yazlık ve kışlık bakımlarını yapacağımız grup yollarımız olsun, vatandaşlarımızın soğuk asfalt tabiriyle bildikleri rotmiks malzemelerin üretimini yapıyoruz. Onun için şu anda depolarımızda bütün stoklarımız mevcut. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün bu konuyla ilgili bizzat temaslarını yapmış, yoğun çaba göstererek Büyükşehir Belediyemize yol yapımlarında kullanılmak üzere 50 milyon liralık bir kredi kazandırmıştır. Bu kredi sayesinde biz, 7/24 sürekli vaziyette hem yollarda kullanılacak malzemelerin hem de TÜPRAŞ'tan alınacak bitüm malzemesinin naklini gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz olan 800 kilometreye ulaşmak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Bu süreci sağlıklı bir şekilde sürdürmek için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.



Likya Yolu'nda kaybolan Çinli turistin cansız bedenine ulaşıldı

Yalnız yaşayan yaşlı adamın cesedi yayılan kötü kokuyla bulundu

Sır ölüm! Uzman estetisyen evinde ölü bulundu

Trafik kazası: 2 ölü

Saruhanlı'da vefat...

Muay-Thai İller Arası Turnuva Açılışı

Cinayet zanlısı mağarada yakalandı

Çorum’da milyonluk vurgun! Detaylar şok etti

Şüpheli ölüm! Genç kadın tatil cennetinde ölü bulundu

Doktor ile emekli öğretmenin mesai kavgası karakolda bitti

Cinsel saldırı suçundan aranan şüpheli yakalandı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

MASKİ’de öncelik iş sağlığı ve güvenliği

Başkan Balaban zabıtayı unutmadı

İşyerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Şampiyonlar Alaşehir'de alkışlarla karşılandı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 15.06.2020 11:33:00 1092 0

Tarih: 15.06.2020 11:33 Güncelleme: 15.06.2020 11:33
Haberi Sesli Oku

İlçeler

İlçeler Haberleri
6.09.2025 20:09:00