Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

Büyükşehir’den Muhtarlara Ziyaretler

Büyükşehir’den Muhtarlara Ziyaretler

Şehzadeler ilçesine bağlı İshakçelebi, Adakale, Mimar Sinan, Arda, Dinçer, Akıncılar, Yarhasanlar ve Utku Mahallesi muhtarlarıyla bir araya geldi.

MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, mahalle muhtarları ziyaretleri kapsamında, Şehzadeler ilçesine bağlı İshakçelebi, Adakale, Mimar Sinan, Arda, Dinçer, Akıncılar, Yarhasanlar ve Utku Mahallesi muhtarlarıyla bir araya geldi.

Mahalle muhtarlarına ziyaretlerini aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, hem muhtarların yeni yılını kutluyor hem de çalışmalar ile talepler noktasında görüş alışverişinde bulunuyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Şehzadeler ilçesine bağlı İshakçelebi, Adakale, Mimar Sinan, Arda, Dinçer, Akıncılar, Yarhasanlar ve Utku Mahallesi muhtarlarını ziyaret etti. Ziyarette, mahallerde yapılan çalışmalar ve talepler üzerine istişarelerde bulunuldu. Ziyaret sonunda muhtarlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamları ve Büyükşehir Belediyesinin 2023 yılı takvimleri iletildi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor