Büyükşehirden anne adaylarına ücretsiz yoga ve doğuma hazırlık eğitimi
Manisa Büyükşehir Belediyesi, anne adaylarının sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmelerine destek olmak amacıyla ücretsiz ‘Hamile Yogası ve Doğuma Hazırlık Eğitimi' düzenlemeye başladı. Eğitimi tamamlayan kursiyerlere ise başarı belgeleri verildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, anne adaylarının sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeleri amacıyla ücretsiz ‘Hamile Yogası ve Doğuma Hazırlık Eğitimi' veriyor. Eğitim sürecinde, anne adaylarına gebeliklerini fiziksel ve zihinsel olarak dengeli bir şekilde geçirmeleri için destek sağlanacak. Eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılara, başarı belgeleri törenle teslim edildi.

'Sağlıklı doğum, sağlıklı toplum' ilkesiyle yola çıkıldı
Manisa Büyükşehir Belediyesi, ‘Sağlıklı Doğum, Sağlıklı Toplum' ilkesi doğrultusunda düzenlediği eğitimlerde anne adaylarının gebelik sürecinde bilinçlenmesini hedefliyor. Anne adaylarının doğuma fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak daha iyi hazırlanmasını amaçlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, yoga dersleriyle anne adaylarının postür bozukluklarının önlenmesi, kas ve sinir sisteminin güçlendirilmesi, vücutta biriken gerginliklerin azaltılması ve doğum sonrası depresyon riskinin düşürülmesi amaçlıyor. Bunun yanı sıra, doğuma hazırlık eğitimi ile ebeveynlerin hamilelik, doğum ve lohusalık dönemlerine dair bilinçlenmesi sağlanarak kaygılarının azaltılması ve aile mutluluğunun artırılması da eğitimde hedeflenen amaçlar arasında yer alıyor.
Eğitimler, her hafta perşembe, cuma ve cumartesi günleri, Ebe Dilek Nilioğuz'un rehberliğinde Şehzadeler ilçesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

SARUHANLI’DA CUMHURİYETİMİZİN 102. YILDÖNÜMÜNE YAKIŞIR BİR KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

Paşaköy FK gücüne güç kattı

Gebze'de 6 katlı bina çöktü! Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi

Polisten 750 metre kaçtı, 40 yıl hapisle aranan firari çıktı

Silahlı saldırının faili tutuklandı

Pazarda kaybolan 15 yaşındaki çocuktan 21 gündür haber alınamıyor

Korkunç kaza: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Kendisine silah doğrultan adamın üzerine yürüyüp bıçakla öldürdü

Manisa’da 5 yıldır firari olan şahıs yakalandı

Motosiklet kazası: 1 ağır yaralı

Taksi şoförünün darbedildiği anlar kamerada

Korkunç kaza: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan, deprem sonrası Gördes’te incelemelerde bulundu

Kızı için 55 milyonluk malından olan kadın hukuk mücadelesini kazandı

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

87 yaşındaki kadın ormanda kayboldu

Manisa FK, Muğlaspor maçı hazırlıklarına başladı

Balkondan düştüğü sanıldı fenalaştığı ortaya çıktı

İş yerinde başından vurulmuş halde bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 17.12.2024 10:03:00 1101 0
Tarih: 17.12.2024 10:03 Güncelleme: 17.12.2024 10:03
Haberi Sesli Oku