Anahtar Kelimeler: BÜYÜKŞEHİRDEN HİZMETİ

MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kent Parkı ve Bülent Koşmaz Parkı´nda wi-fi hizmeti vermeye başladı. Telefon, tablet ve benzeri cihazlarında wi-fi özelliği bulunan tüm vatandaşlar uygulamadan ücretsiz olarak faydalanabilecek. 
Teknolojik gelişmeler ışığında vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek adına önemli çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, açık alanlarda ücretsiz wi-fi dönemini başlattı. Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında wi-fi hizmetinin öncelikle Yunusemre İlçesi Güzelyurt Mahallesi´nde bulunan Atatürk Kent Parkı´nda ve Şehzadeler İlçesinde bulunan Bülent Koşmaz Parkı´nda verileceği öğrenildi. Ücretsiz wi-fi hizmeti ile ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, vatandaşların wi-fi özelliği bulunan cihazlarıyla uygulamadan faydalanabileceklerini söyledi.

BİRKEZ KAYIT OLMAK YETERLİ
Uygulamadan faydalanmak isteyen vatandaşların sisteme kayıt olması gerektiğini belirten Memiş, ?Vatandaşlarımızın ücretsiz wi-fi hizmetinden yararlanabilmeleri için Atatürk Kent Parkı ve Bülent Koşmaz Parkı sınırları içerisinde telefonlarının wi-fi özelliğini açmaları ve kendilerini karşılayacak olan menüden sisteme kayıt olmaları yeterli olacak. Sisteme bir kez kayıt olmak yeterli? dedi.

AYDA 20 SAAT SINIRSIZ İNTERNET
Sisteme kayıt olan kullanıcının ayda 20 saat sınırsız internetten faydalanabileceğini ifade eden Memiş, ?Kullanıcı, kayıt olmasının ardından wi-fi hizmetinden faydalanmaya hemen başlayabilir. Bir kullanıcının ayda 20 saat, sınırsız internet kullanım hakkı olacak. Sistem her ay kendini yenileyeceğinden, sistemden faydalanan vatandaşımız bir yıl boyunca 240 saat internete ücretsiz erişebilecek? şeklinde konuştu.

Wİ-Fİ HİZMETİ YAYGINLAŞTIRILACAK
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün talimatları doğrultusunda yürütülen ücretsiz wi-fi hizmetini önümüzdeki dönemde yaygınlaştırmayı düşündüklerini belirten Memiş, ?Manisa merkez ve ilçelerimizden gelecek talebe göre halkımızın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde bu çalışmayı yaygınlaştırmayı düşünüyoruz. Bu konuda gerekli teknik çalışmalarımızı yürütüyoruz? dedi.



Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 3.12.2015 09:50:05 1097 0
Tarih: 03.12.2015 09:50 Güncelleme: 03.12.2015 09:50
Haberi Sesli Oku

Güncel

Güncel Haberleri