Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10391,7%2,22
  • DOLAR

    32,30% -0,03
  • EURO

    35,09% 0,52
  • GRAM ALTIN

    2404,26% -0,44
  • Ç. ALTIN

    3864,82% -0,30

Büyükşehir´den CBÜ BESYO´ya spor desteği

Büyükşehir´den CBÜ BESYO´ya spor desteği

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencileri, Manisa Büyükşehir Belediyesi´ni ziyaret ederek, kampus içinde bulunan halı sahanın yenilenmesi için destek istedi.

MANİSA - Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencileri, Manisa Büyükşehir Belediyesi´ni ziyaret ederek, kampus içinde bulunan halı sahanın yenilenmesi için destek istedi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu son sınıf öğrencilerinden Duygu Dağlı, Caner Akdaş ve Ahmet Eraslan, Manisa Büyükşehir Belediyesi´ni ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü´nü ziyaret ederek, BESYO içinde bulunan halı sahanın yenilenmesi konusunda destek talebinde bulundu. Mehmet Güzgülü, öğrencilerin ziyaretinden memnun olduğunu ifade ederek, gençleri spor yapmaya teşvik ettiklerini ve bu konuda destek olduklarını belirterek, ?Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimizi spora alıştırmak için yatırımlarımıza devam ediyoruz. Gelecek nesillerin sağlıklı nesiller olabilmeleri için sporun öneminin farkındayız. Bu yönde de Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz? dedi.  



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor