Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Yerel Hizmet-Sen arasında imzalanan “Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi” ile memur ve sözleşmeli personelin maaşına iyileştirme geldi. İmzaların atılmasıyla birlikte Başkan Ergün sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nde görev yapan memur ve sözleşmeli personelin maaşına iyileştirme yapılmasını öngören “Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi” Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz arasında imzalandı. Başkan Ergün’ün makamında düzenlenen imza töreninde Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Ali Algın, Ali Rıza Kayar, Türk Yerel Hizmet-Sen Manisa Şube Başkanı Cem Özleyen, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal yer aldı.

Hayırlı olsun

İyi dilek temennilerinde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle yayınlanan tasarruf tedbirleriyle sosyal denge ödememize ara vermiştik. Geçen bu süreden sonra memur ve sözleşmeli personelimize sosyal denge ödememizi yeniden yapmaya başlıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz da, imzalanan sözleşmenin hayırlı olmasını temenni etti.

İmzalar memurlar için atıldı

Konuşmaların ardından Başkan Ergün ve Başkan Yorulmaz arasında hediye takdimi yapıldı. Hediye takdiminin ardından da Başkan Ergün ve Başkan Yorulmaz, memur ve sözleşmeli personelin maaşına iyileştirmeyi öngören sosyal denge sözleşmesini imzaladı.



Manisa İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun 2025 yılı 3. Olağan Toplantısı'nda yapılan açıklamada, 2025 yılının ilk 6 ayında kamu ve özel sektörde toplam 12 bin 767 kişinin işe yerleştirildiği belirtildi.

Manisa’da 6 ayda 12 bin 767 kişi işe yerleştirildi

Yunusemre Kent Konseyi Kadın Meclisi, Muharrem ayı dolayısıyla aşure hayrı düzenledi.

Yunusemre Kent Konseyinden aşure hayrı

Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü’nün koleksiyon parselinde yer alan 12 asmalık Bronx Seedless üzüm çeşidinde halk arasında "çilek üzümü" olarak bilinen ürünün hasadına başlandı.

Manisa'da 'çilek uzümü' hasadı başladı

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan MehmetYılmaz, "Basın, toplumun vicdanıdır" dedi.

Başkan Yılmaz: "Basın, toplumun vicdanıdır"

Arkadaşının karıştığı kavgayı ayırmak isteyen genç, başına aldığı darbeler sonucu ağır yaralandı.

Kavgayı ayırmaya çalışırken öldüresiye dövülen genç 1 haftadır yaşam mücadelesi veriyor

Çocuk ve gençlerin yaz tatilini verimli geçirmesi amacıyla düzenlediği ücretsiz spor kurslarıyla büyük ilgi görüyor.

Geleceğin sporcularına ücretsiz eğitim desteği

Mağdurların şikayetinin ardından Hasan U.T.’nin Didim'de yakalanarak Nazilli Adliyesi’ne getirildiği öğrenildi.

Yüksek kar vaadiyle 80 milyon liralık vurgun yaptığı iddia edildi

Yunusemre Belediyespor Olağan Genel Kurulu, Ferdi Zeyrek Millet Çarşısı’nda gerçekleştirildi. Kulüp Başkanı Bülent Kanik kongrede yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Yunusemre Belediyespor'da Bülent Kanik güven tazeledi

Kazada ağır yaralanan çocuğun ayakkabısı yolda kaldı.

Ticari aracın çarptığı çocuk ağır yaralandı

DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Gökhan Görmez, son günlerde bazı mecralarda hakkında çıkan “siyasi parti değişikliği” iddialarına sert bir dille yanıt verdi.

Gökhan Görmez’den Siyasi Geçiş İddialarına Sert Yanıt: “Görevimin Başındayım”

Alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavga meydan savaşına döndü.

Sosyal medyada başlayan tartışma kanlı bitti

Polisin dikkati sonrası suçüstü yakalanan şüphelinin 3 milyon liralık bir işlem yaptığı öğrenildi.

Milyonluk vurgun operasyonu! Pastane buluşması kötü bitti

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen A.D. (47), tartıştığı annesi Belkıs Durmuş'u (67) çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü.

Tartıştığı annesini bıçaklayarak öldürdü!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, toplum sağlığı için büyük tehdit oluşturan bağımlılıkla mücadele kapsamında farkındalık çalışmalarını sürdürüyor

Büyükşehir’den Bağımlılıkla Mücadele İçin “Bağımlılığı Terk Et” Semineri

Teknik direktör Doğan Demiran ve ekibi ile yola devam.

Develispor "istikrar" dedi

Saruhanlı Belediyesi tarafından Yılmaz Düğün Salonu bahçesinde inşa edilen Kır Düğün Bahçesi, hizmete açıldı.

Saruhanlı Yeni Bir Kır Düğün Bahçesine Kavuştu

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 26.01.2022 08:55:00 761 0

Tarih: 26.01.2022 08:55 Güncelleme: 26.01.2022 08:55
Haberi Sesli Oku
24.07.2025 17:00:00