SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi korona virüse (Covid-19) karşı Manisa genelinde ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Haşere İle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce virüs ve bakterilere karşı dezenfeksiyon uygulaması 17 ilçemizde halkımızın yoğun olarak bulunduğu alanlarda 7/24 aralıksız devam edecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, korona virüse (Covid-19) karşı Manisa genelinde ilaçlama çalışması yürütüyor. Dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında toplum sağlığını etkileyebilecek olan cami, park ve bahçeler, okullar, sosyal alanlar, toplu taşıma araçları gibi toplumsal kullanım alanlarında 7/24 ilaçlama çalışmaları yapılıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Sağlık İşleri Daire Başkanı Uğur Başkal ve Haşere İle Mücadele Şube Müdürü Firuze Ak ile birlikte dezenfeksiyon uygulamalarını yapan haşere ile mücadele personelleri ile bir araya geldi. Ülkemizde de geçtiğimiz gün itibariyle 1 vakanın tespit edildiğini dile getiren Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, "Ülkemiz gereken önlemleri almıştı. Biz de bu önlemelere ek olarak özellikle toplum sağlığını hızlı bir şekilde etkileyebilecek olan toplumsal kullanım alanlarında ilaçlama yapıyoruz. Bugün itibariyle elimizdeki işleri bırakıp dezenfeksiyon için gece gündüz çalışacağız. Dezenfeksiyon programı kapsamında 17 ilçede yapılan uygulamaları yakından takip edeceğim.  İnşallah bu durumu bir an önce atlatıp hayatımıza kaldığımız yerden devam ederiz" dedi.

Toplu Taşıma Araçları İlaçlanmaya Devam Ediliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ile Ulaşım Daire Başkanlığı işbirliğinde geçtiğimiz haftalarda toplu taşıma araçlarında dezenfeksiyon uygulaması başlatılmıştı. Konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede toplu taşıma araçlarındaki dezenfeksiyon çalışmalarının aralıksız devam edeceği belirtildi.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

SARUHANLI ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ BİGİN’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: “PARTİ EMEKÇİLERİ NEREDE?”

Yavuz Ağıralioğlu Manisa’ya geliyor

Ege Üniversitesinin endemik tür cenneti: Botanik Bahçesi

Saruhanlı'da vefat...

Bebeğini havalandırma boşluğuna atan anne tutuklandı

Okul müdürü otizmli öğrenciyi merdivenlerden itti

10 Kasım Atatürk'ü Anma Doğa Yürüyüşü

HALK EĞİTİMİ KURUMLARI ARASI MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI SARUHANLı EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Akhisar’da otomobil devrildi! 7 yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Yeni doğan bebeğini havalandırma boşluğuna attı

Kayıp olarak aranan alzaymır hastası kadın bulundu

Saruhanlı’da Vefat…

Ölümümüm 87. Yılında Atatürk Anıldı

KAYMAKAM ACAR'IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Devrilen traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti

Saruhanlı’da feci kaza!..

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 12.03.2020 11:12:00 651 0
Tarih: 12.03.2020 11:12 Güncelleme: 12.03.2020 11:12
Haberi Sesli Oku