SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir-Salihli güzergahında 25 mahalleyi birbirine bağlayan beton yol imalatları hız kesmeden devam ediyor. 35 kilometreden oluşan yol ağının 21 kilometrelik kısmında çalışmalar tamamlandı ve vatandaşların kullanımına sunuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Mezarlıklar Dairesi Başkanı ve Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, MHP Alaşehir İlçe Başkanı Necdet Türk, Alaşehir Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Himmet Güneş ile birlikte beton yol çalışmalarını inceledi. İncelemelere, bölgedeki vatandaşlar da eşlik etti.

Uzun Ömürlü ve Yerli Üretim

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması için İzmir-Denizli karayoluna alternatif olarak kullanılacak; Alaşehir ve Salihli’yi birbirine bağlayacak olan yolda beton yol uygulamasının gerçekleştiğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “Çalışmalarımızın son 14 kilometrelik kısmına devam ediyoruz. 21 kilometrelik imalatlarımız, tamamlandı. Bu bölgedeki tarım arazilerinin yoğunluğu ile biliniyor. Artık üreticilerimiz, yolların toz toprak olması sebebiyle bir endişe taşımayacaklar. Ayrıca 25 mahalle de bu yolla birbirine bağlanacak. Birçok açıdan kamunun yararına bir çalışma oldu. Beton yol imalatının yerli üretim olması ve uzun ömürlü olması da kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması açısından değerini göz ardı etmemek gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi ekiplerimiz, çalışmalarını sürdürecek. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Vatandaşlar Teşekkür Etti

İncelemeler sırasında Büyükşehir heyetine eşlik eden vatandaşlar, tarım arazilerine giden yolların toz topraktan kurtarıldığı için Büyükşehir Belediyesi heyetine teşekkür etti.



23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 30.12.2020 12:25:00 9086 0

Tarih: 30.12.2020 12:25
Haberi Sesli Oku
24.04.2025 16:59:00