TURGUTLU - Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen yağış uyarısının ardından teyakkuza geçti. Yağışın etkili olduğu ilçelerden biri olan Turgutlu’da ekipler, kısmi su birikintilerine kısa sürede müdahalede bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yağış uyarısının ardından Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri teyakkuz halindeydi. Yağışın etkili olduğu ilçelerden Turgutlu’da kısmi alanlarda yaşanan su birikintileri ekiplerin özverili çalışmaları ile giderildi. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal ile birlikte özveriyle çalışan ekipleri ziyaret etti ve sahada incelemelerde bulundu.

Kısa sürede koordine olundu

Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Yağış uyarısının ardından ekiplerimizi kısa sürede koordine ettik. Yaz yağmurları her zaman kış yağmurlarından daha tehlikelidir. Büyükşehir Belediyemiz İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz ile MAKOM ekiplerimiz yağışın yoğun olduğu lokasyonlara kısa sürede müdahale etti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün de yürütülen çalışmaları yakından takip etti ve bizlerden sürekli olarak bilgi aldı” dedi.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

SARUHANLI ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ BİGİN’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: “PARTİ EMEKÇİLERİ NEREDE?”

Yavuz Ağıralioğlu Manisa’ya geliyor

Ege Üniversitesinin endemik tür cenneti: Botanik Bahçesi

Saruhanlı'da vefat...

Bebeğini havalandırma boşluğuna atan anne tutuklandı

Okul müdürü otizmli öğrenciyi merdivenlerden itti

10 Kasım Atatürk'ü Anma Doğa Yürüyüşü

HALK EĞİTİMİ KURUMLARI ARASI MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI SARUHANLı EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Akhisar’da otomobil devrildi! 7 yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Yeni doğan bebeğini havalandırma boşluğuna attı

Kayıp olarak aranan alzaymır hastası kadın bulundu

Saruhanlı’da Vefat…

Ölümümüm 87. Yılında Atatürk Anıldı

KAYMAKAM ACAR'IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Devrilen traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti

Saruhanlı’da feci kaza!..

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 28.08.2022 15:08:00 699 0
Tarih: 28.08.2022 15:08 Güncelleme: 28.08.2022 15:08
Haberi Sesli Oku