Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

Büyükşehir ve MASKİ Turgutlu Muhtarlar Toplantısına Katıldı

Büyükşehir ve MASKİ Turgutlu Muhtarlar Toplantısına Katıldı

Turgutlu merkez ve kırsal mahallelerde bulunan muhtarlar ilçe kaymakamlığı tarafından düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

TURGUTLU - Turgutlu merkez ve kırsal mahallelerde bulunan muhtarlar ilçe kaymakamlığı tarafından düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün de katılım gösterdiği toplantıda muhtarların talep ve istekleri dinlendi.

Turgutlu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen muhtarlar toplantısı Turgutlu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya’ya vekaleten Ahmetli Kaymakamı Abdullah Kurt başkanlığında gerçekleşen toplantıya MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanlığı şube müdürlerinden Güray Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Necati Abalı, MASKİ İlçe Şefi Hüseyin Yelkenci, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı. Kaymakam Abdullah Kurt’un açılış konuşmasının ardından muhtarlara tek tek söz verilerek, talep ve ihtiyaçlara yönelik sorular alındı. İlgili kurumlar, sorumluluk alanları içerisinde bulunan hususlarla ilgili bilgiler paylaştılar.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor