SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta sonu meydana gelen şiddetli yağış sonrası oluşan sel nedeniyle zor günler yaşayan Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen Mahallesi sakinlerini yalnız bırakmıyor. Mahalleyi ziyaret eden Büyükşehir ve MASKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri, geçmiş olsun dileklerini iletirken, yaraları sarma noktasına kurumların üzerine düşen görevlerle ilgili tespitlerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Müge Kuğu, Saruhanlı Muhtarlık İşleri Sorumlusu Göksel Topçu, MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu, MHP Saruhanlı Belediye Meclis Üyesi Bayram Gürdemir ve Büyükbelen Muhtarı Ethem İşler, geçtiğimiz Pazar günü Büyükbelen’de meydana gelen sel nedeniyle bölgede incelemelerde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini de mahalle sakinlerine ileten Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, olay anından itibaren Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün mahallede seferber olduğunu vurguladı.

“Hemşehrilerimizin yanındayız”

Sel felaketinden zarar gören bölgeleri tek tek gezen ve yetkililerle durum değerlendirmesi yapan Başkal, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla birlikte yara sarmak için sel felaketinin yaşandığı ilk andan itibaren Büyükbelenli hemşehrilerimizin yanında olduk. Böylesi bir afetten herhangi bir can kaybı yaşanmamış olması, bizleri teselli ediyor. Hemşehrilerimiz yaralarını sararken, bizler de üzerimize düşeni tespit etmek amacıyla sahadayız. Bu vesileyle Saruhanlı’mıza ve Büyükbelen’imize bir kez daha geçmiş olsun diyor, Cenab-ı Allah’tan bizleri afetten korumasını diliyoruz” diye konuştu.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da Arıcılık Kursları ile sürdürülebilir üretim hedefleniyor

SARUHANLI'da 15 YILLIK ENGELLİ ŞOFÖRE 'ARAÇ KULLANAMAZSIN' KARARI

Saruhanlı'da vefat...

Milaslı Şehit Astsubay Kuran, son yolculuğuna uğurlandı

Ağaçtan düşen talihsiz kadın yaşamını yitirdi

Aren bebeğin annesi hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Gece Yarısı Sokağa Atılan Aileye Manisa Büyükşehir Belediyesi Sahip Çıktı!

Disiplin Kurulu Mütevellispor - Lalelispor maçına ilişkin kararını açıkladı

Araç yüklü tırda yangın: Araçlar kullanılamaz hale geldi

Salihli'de takla atan otomobil alev aldı: Sürücü yara almadan kurtuldu

Açık Ceza İnfaz Kurumunda skandal ölüm iddiası

Muğla'daki uçak kazasından kurtulmuştu, Hırvatistan’da şehit oldu

Köpekleri tüfekle vuran şahıs tutuklandı

Mantar toplamaya giden ve kayıp ihbarı yapılan yaşlı adam sağ bulundu

32 milyarlık kripto para operasyonu

Saruhanlı'da vefat...

Cezaevinden izinli çıktı, silahla başından vurulmuş halde bulundu

Eşini ve iki kızını katleden polis memuruyla ilgili yeni detay: Diyarbakır'dayken...

MANİSA DOSTLAR MECLİSİ’NİN BU HAFTAKİ KONUĞU BAŞKAN GÜLŞAH DURBAY OLDU

Sarıgöl'de üzüm fiyatları dibe vurdu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 23.10.2020 11:21:00 4075 0
Tarih: 23.10.2020 11:21 Güncelleme: 23.10.2020 11:21
Haberi Sesli Oku