SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar'a bağlı Akkocalı, Kurtulmuş, Kobaşdere ve Başlamış mahallelerinin yoğun olarak kullandığı yolda asfalt çalışmalarına start verdi. Yolun yaklaşık 1 kilometrelik bölümünde sık sık yaşanan heyelanların da önüne geçmek isteyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda deplase çalışmasıyla sıfırdan yeni bir yol yaparak yolu farklı bir alana taşıdı.

Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında çalışmalarını kararlılıkla yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, diğer yandan vatandaşların ihtiyacı olan hizmetleri yerine getirmek için yoğun çaba sarf etmeye devam ediyor. Bu kapsamda asfalt çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Bu doğrultuda Akhisar'a bağlı Akkocalı, Kurtulmuş, Kobaşdere ve Başlamış mahallelerinin yoğun olarak kullandığı ve Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerince asfalt çalışmasına başlanan yolda aynı zamanda deplase çalışması da gerçekleştirildi. Yaklaşan Kurban bayramında yaklaşık 2 bin hayvanın kesiminin yapılmasının beklendiği bölgeye ulaşımı sağlayan Yolun yaklaşık 1 kilometrelik bölümünde önceki yıllarda sık sık heyelan meydana gelmesi nedeniyle yapılan deplase çalışmasıyla sıfırdan yeni yol yaparak vatandaşların güvenliği sağlandı. Çalışma hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, "Yaklaşık 75 günlük bir çalışmayla bir kilometrelik kısım yeniden deplase edilerek yol yukarıya alındı. Sıfırdan bir yol yapıldı. Daha önceki yolumuzda sürekli heyelan oluyordu. Yeniden tamiratına emek sarf ediliyordu. Cengiz Başkanımızın talimatlarıyla 17 ilçemizde bütün köylerimizde muhtarlarımızın bütün talepleri anında değerlendiriliyor ve refleks gösteriliyor. Buradaki çalışma sathi kaplamadan çok daha önemli bir çalışma. Herkesten Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

"Allah Bin Kere Razı Olsun"

         Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarından dolayı Başkan Cengiz Ergün'e teşekkürlerini ileten Akkocalı Mahalle Muhtarı İsa Alkan, "Burada daha önce eski yolumuz vardı. Göçmelerden dolayı yolumuz yukarı alındı. Daha önce devamlı heyelan oluşuyordu. Şimdi heyelan oluşması kesildi. Allah razı olsun emeği geçen herkesten. Cengiz Başkanımızdan Allah bin kere razı olsun" diye konuştu.



Başkan Durbay'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Kırkağaç'ta uzman erbaşların mezuniyet coşkusu

Beton mikserinin çarptığı sağlık çalışanı 7 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bir anlık öfke evi kül etti: 1 tutuklama

5 ay önce kaybolan yaşlı adam sırra kadem bastı, oğulları perişan

Organize suç örgütü üyeleri yurtdışına kaçarken yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

MELİKE ONUR YORUMUYLA “CAN VERİYORUM”

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 3.06.2020 09:45:00 912 0
Tarih: 03.06.2020 09:45 Güncelleme: 03.06.2020 09:45
Haberi Sesli Oku