SARUHANLI - İl genelinde asfalt programını yoğunlaştıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesinde de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Uzun yıllardır yapımı beklenen yollar, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Doğan Ensivri ve Büyükşehir Belediyesi Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Ali Aybars Özbilgin ile birlikte ilçede 7 mahalleyi birbirine bağlayan 20 kilometrelik yolda tamamlanan asfalt çalışmalarını inceledi. Büyükşehir Belediyesi heyetine Akçeşme Mahalle Muhtarı Mehmet Akdeniz, Karayağcı Mahalle Muhtarı Zeki Demircan, Akçaalan Mahalle Muhtarı Veli Kocaman, Boyalılar Mahalle Muhtarı Süleyman Altınay, Harmandalı Mahalle Muhtarı Halit Sarıgöz de eşlik etti.

20 Kilometrelik Yol Vatandaşların Hizmetine Sunuldu

Çalışmalar hakkında bilgi veren Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, "7 mahalleyi ilgilendiren yaklaşık 20 kilometrelik yoldaki çalışmayı tamamlayıp, vatandaşlarımızın kullanımına sunmuş bulunmaktayız. Karayollarından Harmandalı Mahallesi arasındaki 3 kilometre, Harmandalı ile Boyalılar arasındaki 4 kilometre, Boyalılar ile Akçaalan arası 4 kilometre, Akçaalan Mahallesi ile Karayağcı arasında 4 kilometre Karayağcı ile tekrar Karayolları bağlantısı arası olmak üzere 5 kilometre, toplamda 20 kilometrelik grup yolumuzun satih kaplamasını tamamladık. Vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İyi günlerde kazasız belasız kullanmalarını diliyoruz" diye konuştu.

Akçaalan Mahalle Muhtarı Veli Kocaman, "Başkanlarımızdan Allah razı olsun. Yolumuz gerçekten bozuktu. Kış günlerinde Akhisar'a 20 kilometre gidip gelmemiz gerekiyordu. Şimdi yol yarı yarıya düştü. Yıllardan beri büyük bir sorundu, artık bu sorun ortadan kalktı. Civardaki 7-8 mahallenin hepsi, şu anda rahata kavuştu" dedi.

Boyalılar Mahalle Muhtarı Süleyman Altınay, "Mahallem çalışmalardan çok memnun. Halkımız Cengiz Başkana çok teşekkür ediyor. Yollar eskisine göre çok daha güzel oldu. İki mahalle arası çok rahat gidip gelmeye başladı. Eskiden yağışlarda yolların çamur olmasından dolayı kullanılamıyordu. Şimdi bir hayır ya da düğün olduğunda insanlar bu yolu rahatlıkla kullanabiliyor. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.

Harmandalı Mahalle Muhtarı Halit Sarıgöz, "Bizim mahallede yolumuz, fabrikalardan dolayı sıkıntılıydı. 2 buçuk kilometre beton yol yapıldı. Köylümüzü çok büyük bir eziyetten kurtardı. Genişletme yaptık, beton yol yapıldı. Boyalılar ile aramızdaki 4 kilometre satih kaplama yapıldı. Bu konuda Cengiz Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah ne muradı varsa versin. Çok sağolun" dedi.

 

 

 

Karayağcı Mahalle Muhtarı Zeki Demircan, "60 hane 200 nüfuslu bir mahalleyiz. Yolumuz, çamurdan kurtuldu. Yolda çalışan ekipleri ve Cengiz Başkanımıza, çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.



Hacırahmanlıspor Erteleme Maçında Gol Yağdırdı: 7-1

Saruhanlı’da Vefat…

PAŞAKÖY SPOR KULÜBÜ’NDEN KAYMAKAM ACAR’A ZİYARET

Saruhanlı’da Gece Yarısı Yangın Paniği: Belediye ve İtfaiye Ekiplerinin Hızlı Müdahalesi Felaketi Önledi

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanbey Doğa Sporları Kulübü’nden Çırpıcı Dede Dağı Zirve Faaliyeti

Saruhanlı’da 21–26 Mart Orman Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

Çullugörece Mahallesi’nde Üreticiye Büyük Destek: Tarımsal Sulama Sondajı Tamamlandı

Özel Sporculardan Büyük Gurur: Neval Yaralı Ortaokulu Öğrencilerinden Manisa Genelinde Önemli Başarılar

BAHADIR’DA YANAN ORMAN TEKRAR YEŞERTİLİYOR

Manisa Büyükşehir’den İletişim Engelini Kaldıran Yeni Hizmet

Saruhanlı’da Öğrenciler Doğayı Tanıyor, Geleceği Koruyor

Saruhanlı’da Nevruz Coşkusu: İshakçelebi’de Renkli Kutlama Programı

Saruhanlı'da vefat...

NURİYE MAHALLESİ’NDE ASKER COŞKUSU: GENÇLER VATANİ GÖREVİNE UĞURLANDI

Saruhanlı Deve Güreşine Hazırlanıyor

Saruhanlı’da Satılık Verimli Zeytinlik: 210 Ağaç, Gölet ve Takas İmkânı

Manisa Sağlık Camiasının Acı Kaybı: Dr. Cengiz Aksoy Hayatını Kaybetti

Kayıp dağcıdan haber alınamıyor

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 20.08.2020 05:55:00 0
Tarih: 20.08.2020 05:55 Güncelleme: 20.08.2020 05:55
Haberi Sesli Oku