MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın mensuplarının karşısına geçti. Manisa Büyükşehir Belediyespor´un sadece futbol kulübünden ibaret olmadığının altını çizen Güzgülü, amatör branşlarda elde ettikleri önemli dereceleri hatırlatırken, futbol kulübünün son dönemde ki performansını da değerlendirdi. Güzgülü, yönetim kurulu olarak Teknik Direktör Levent Eriş ve futbolcuların sonuna kadar arkalarında olduğunu belirterek başarıya olan inançlarının tam olduğunu söyledi.

Halil Onultmak Spor Tesisleri´nde gerçekleştirilen basın toplantısına Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Kulüp Başkan Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Tunç Çalışkan, Metin Memiş, Ahmet Uluturhan, Haşim Elmalı ve Teknik Direktör Levent Eriş katıldı. Konuşmasının başında Manisa basınının önemli değerlerinden Pınar Ekmen´i kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Güzgülü, basın mensuplarına baş sağlığı dileklerinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak spora sürekli destek veren bir kurum olduklarını ve içerisinde bulundukları Halil Onultmak Tesisleri´nin hangi şekilde bu duruma geldiğini hatırlatan Güzgülü, ?Bu tesisle birlikte  Mümin Özkasap, Fikri Bayrıl Tesislerinin yanı sıra Tarık Almış Ağabeyimizin adını verdiğimiz Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzunun Manisa´ya kazandırılmasında emeklerimiz oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin önemli eksikliğini gidererek gençlerimizin spor yapma olanaklarını arttırdık? dedi.

?Kulüp Bünyemizde 500 Lisanslı Sporcumuz Var?

Kulüp çatısı altında bulunan Atıcılık ve Avcılık, Atletizm, Badminton, Basketbol, Bilardo, Briç, Cimnastik, Dağcılık, Futbol, İzcilik, Judo, Motor Sporları, Okçuluk, Voleybol ve Yüzme branşlarında 500 lisanslı sporcularının olduğunu hatırlatan Güzgülü, ?Bunun yanı sıra yaz ve kış okullarımız da açtığımız Futbol, Voleybol ve Yüzme branşlarında da 2 bine yakın gencimize spor yapma olanağı sunuyoruz. Burada sadece futbol kulübü olmadığımızın altını çizmek istiyorum? dedi.

?Cimnastikçilerimiz Tarih Yazdı?

Manisa Büyükşehir Belediyespor bünyesinde bulunan Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin´in Dünya Şampiyonu olduklarını dile getiren Güzgülü, ?Yine bu sporcularımız Trabzon´da elde ettikleri Türkiye derecelerinin ardından son olarak Bulgaristan´da altın madalya kazanarak göğsümüzü kabarttılar. Aynı şekilde judoda, okçulukta mücadele eden sporcularımızın başarılarıyla sürekli övünüyoruz? diye konuştu.

?Eriş ve Futbolcularımıza Güveniyoruz?

Manisa Büyükşehir Belediyespor olarak futbol takımının ön planda olduğunu dile getiren Güzgülü, ?Ben öncelikle Teknik Direktörümüz Levent Eriş´e teşekkür etmek istiyorum. Kendisi Manisa sevdası ve Cengiz Ergün´e bağlılığının karşılığı olarak buraya gel dendiğinde hiç tereddüt etmeden geldi. Bu oluşum kapsamında kadromuzda bulunan oyuncularımız daha üst liglerde, daha fazla ücretlere oynayabilecek kapasitede olmalarına rağmen bizi tercih etti. Bizlerde yıllardır sporun içerisinde bulunan insanlarız. Biz Teknik Direktörümüz Levent Eriş ve oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Şanssızlıklarımız vardır, kötü başlangıç yapılmış olabilir. Ancak takımımızda bir huzur var. Ekonomik denge var. Zaten Cengiz Ergün´ün olduğu bir yerde ekonomik dengenin olmaması düşünülemez. Takımımızın çok iyi yerlere geleceğinden şüphemiz yok. Lig uzun bir maratondur. Biz iyi bir takım olduğumuzu ve bunun meyvelerini uzun vadede alacağımızdan eminiz? dedi.

?Sabırlı Olmamız Gerekiyor?

Kulüp Başkan Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ise Manisa Büyükşehir Belediyespor´da bir aile ortamı oluşturulduğunu belirterek, ?Teknik heyet ve oyuncularımız da bunun farkında. Bu anlamda sevginin ve saygının olduğu yerde başarı kendiliğinden gelecektir. Her şeyin sonunu beklemek gerekiyor. Sabırlı olmamız gerekiyor. Hayatta inişli çıkışlı dönemler olabilir. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizin sonunda takımımız hedeflediğimiz arzu ettiğimiz noktalara gelecek? dedi.

?Kulüp Başkanımız ve Yöneticilerimize Teşekkür Ediyorum?

Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş ise Kulüp Başkanı Güzgülü ve yönetim kurulu üyelerine destekleri nedeniyle teşekkür etti. Bir antrenör olarak ruhunun okşandığını hissettiğini belirten Eriş, ?Bu destek bize yeni bir enerji kattı. Kendilerinin bu şekilde güzel düşüncelerle bizden bahsetmesi antrenörlük hayatım boyunca aldığım en değerli konuşmaydı. Futbolun içerisinde olan her insan ruhunun okşanmasını ister. Biz duygulu insanlarız. Bunları ifade ederken bile duygulandığımı ifade etmek istiyorum. Ben bu konuşmaların ardından buraya geldiğim ilk günkü heyecanı yeniden yaşadığımı ifade etmek istiyorum? şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Güzgülü, Başkan Başkan Yardımcısı Gençoğlu ve Teknik Direktör Eriş basın mensuplarının sorularını yanıtladı.



Üzümün Başkenti Saruhanlı'da 18. Altın Üzüm ve Kültür Festivali Başladı

Alaşehir’de 4 bin 191 sentetik hap ele geçirildi

Su kuyusu açmaya çalışan 2 çiftçi toprak altında kaldı

Göz Hastalıkları Uzm. Dr. Özlem Daraman Kaya Hasta kabulüne başladı

Üroloji Op. Dr. Çağlar Uğurlu Hasta kabulüne başladı

Manisa Şehir Hastanesi'nde felç riskine karşı ameliyatsız çözüm

MESLEKİ EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mehir Aile Platformu’ndan İl Müftülüğüne Ziyaret

Ekrem Başkan’dan Protokol Üyelerine Yemek

Pelin'in katiline ağırlaştırılmış müebbet

İlaç taşıyan araç bariyerlere çarparak devrildi

Serinlemek için girdiği denizde boğuldu

Alev topuna dönen otomobil kullanılamaz hale geldi

Şizofreni hastası oğlu tarafından 2 saat darbedilen anne hayatını kaybetti

Rektör Kibar’dan TEKNOFEST’te gençlere destek

'Glutensiz' ifadesi, sağlıklı anlamına gelmiyor

Üzümün Başkenti Saruhanlı'da 18. Altın Üzüm ve Kültür Festivali Başladı

Alaşehir’de 4 bin 191 sentetik hap ele geçirildi

Su kuyusu açmaya çalışan 2 çiftçi toprak altında kaldı

Göz Hastalıkları Uzm. Dr. Özlem Daraman Kaya Hasta kabulüne başladı

Üroloji Op. Dr. Çağlar Uğurlu Hasta kabulüne başladı

Manisa Şehir Hastanesi'nde felç riskine karşı ameliyatsız çözüm

MESLEKİ EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mehir Aile Platformu’ndan İl Müftülüğüne Ziyaret

Ekrem Başkan’dan Protokol Üyelerine Yemek

Pelin'in katiline ağırlaştırılmış müebbet

İlaç taşıyan araç bariyerlere çarparak devrildi

Serinlemek için girdiği denizde boğuldu

Alev topuna dönen otomobil kullanılamaz hale geldi

Şizofreni hastası oğlu tarafından 2 saat darbedilen anne hayatını kaybetti

Rektör Kibar’dan TEKNOFEST’te gençlere destek

'Glutensiz' ifadesi, sağlıklı anlamına gelmiyor

Kaza: 1’i ağır 5 yaralı

Gördes’te "Yeşil Vatan" temalı farkındalık yürüyüşü düzenlendi

Kula’da otomobil ile bisiklet çarpıştı: 11 yaşındaki çocuk ağır yaralandı

ÜNLÜ GEZGİN TUĞÇE ŞEN KARADAĞ'A YERLEŞTİ

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 27.10.2016 13:53:54 519 0

Tarih: 27.10.2016 13:53 Güncelleme: 27.10.2016 13:53
Haberi Sesli Oku
18.09.2025 16:44:00