SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Saruhanlı´yı ziyaret ederek ilçeye yapılacak yatırımlarla ilgili incelemeler yaptı. Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ile de görüşen Yalçınkaya, Büyükşehir´in Saruhanlı´da hayata geçirmeyi planladığı projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Daire Başkanı Müge Türkeli Kuğu, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu ile birlikte Saruhanlı´ya çıkarma yaptı. İlk olarak Saruhanlı Koordinasyon Merkezi´ni ziyaret eden Yalçınkaya, ilçede yapılan hizmetlerle ilgili Koordinasyon Şube Müdürü Hakan Ulak´tan bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi´nin ilçeye kazandıracağı yatırımlar kapsamında yerinde incelemelerde bulunan Yalçınkaya, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, başkan yardımcıları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ile de bir toplantı gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün talimatlarıyla 17 ilçede ayrım gözetmeksizin dev yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten Yalçınkaya, ?Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi´den Yunusemre´ye, Soma´dan Sarıgöl´e kadar tüm ilçelerimize hizmetler götürüyor, dev yatırımlar gerçekleştiriyor. Saruhanlı Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Yaralı, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ve ekibimizle Saruhanlı ilçemizde hayata geçireceğimiz projelerle ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Saruhanlı´ya yeni yaşam alanları ve hizmet alanları kazandırılması noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz? diye konuştu.



Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 8.04.2016 17:18:09 712 0

Tarih: 08.04.2016 17:18
Haberi Sesli Oku
4.07.2025 10:15:00