MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Mütevelli ile Yeni Harmandalı arasındaki alternatif yolu asfaltlamaya başladı. Saruhanlı güzergâhına göre; Mütevelli ile Manisa arasındaki yolu 10 kilometre daha kısaltan bağlantı yolu tarım arazilerine olan ulaşımı da kolaylaştıracak.


Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, Yol Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar ile birlikte, Mütevelli´yi Manisa´ya bağlayan alternatif yol üzerindeki asfalt çalışmalarını takip etti. 2017 asfalt sezonunun 1 buçuk ay önce başladığını belirten Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, ?Mütevelli´yi Manisa´ya bağlayan alternatif yol üzerinde ekiplerimiz, çalışıyor. Mütevelli-Saruhanlı-Manisa güzergâhına göre Mütevelli ile Manisa arasını yaklaşık 10 kilometre kısaltan bir yol burası. Aynı zamanda çiftçi kardeşlerimiz de yoğun olarak kullandığı için büyük önem arz ediyordu. Geçen yıl bu yol üzerinde iyileştirme çalışması yapılmıştı. Şimdi 6 buçuk kilometrelik asfalt çalışması yapacağız. Tahmin ediyorum 2 gün içerisinde buradaki çalışma tamamlanacaktır. Mütevelli Mahallesi sakinleri bu yolu kazasız belasız kullansınlar diliyorum? diye konuştu.


?Mahallemiz Adına Teşekkür Ediyorum?


Asfalt ekipleri tarafından sürdürülen çalışmanın mahalle halkını sevindirdiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar da, ?Ekipler, yoğun bir çalışma içerisinde. Asfalt çalışmaları bizleri mutlu ediyor. Mütevelli halkı adına Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanımız Fevzi Demir´e ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e teşekkür ediyorum? diye konuştu.



Saruhanlı Devlet Hastanesi’nden 15 Şubat’ta Anlamlı Farkındalık Etkinliği

Saruhanlı’da Okul Müdürleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Gediz İçin Seferberlik: Manisa’da Ortak Çevre Hareketi Başlatıldı

VERGİ HAFTASI NEDENİYLE KAYMAKAM MURAT ACAR’A MAKAMINDA ZİYARET

SARUHANLI’DA VEFAT…

Beyin ölümü gerçekleşen baba 5 hayata umut oldu

Geçen Yıl Tamamen Kuruyan Tepegöl Yeniden Su Tuttu

Bir şahıs cadde üzerinde ölü bulundu

Oyuncak fabrikasında çıkan yangın korkuttu

TEBRİKLER SARUHANLI’NIN ALTIN ÇOCUKLARI!

GEDİZ BOŞA AKIYOR, OVAMIZ KURUMA TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA “BU SADECE BİR UYARI DEĞİL, GELECEĞİMİZİN MESELESİDİR”

Atık İlaçlar Çöpe Değil, İmhaya Gidecek Saruhanlı Belediyesi’nden Sosyal Sorumluluk Projesi

Saruhanlı Belediyesi Çınaroba Mahallesine Cami Lojmanı Yapıyor

Manisa’da Seyir Halindeki Araç Alev Aldı

İşçi servisi şarampole devrildi: 17 yaralı

SARUHANLI TİRKEŞ’TE KAZA: YOLCU OTOBÜSÜNE KAMYON ÇARPTI

Saruhanlı’da Zincir Marketlere Fahiş Fiyat ve Etiket Denetimi

Saruhanlı yakınlarında İzmir - İstanbul otoyolunda korkutan heyelan

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde GETAT Polikliniği Hizmete Açıldı

Saruhanlı İmam Hatip Lisesi Kütüphanesi Hizmete Açıldı

Balıkları kurtarmak isterken sele kapılarak hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 28.07.2017 17:43:11 822 0
Tarih: 28.07.2017 17:43 Güncelleme: 28.07.2017 17:43
Haberi Sesli Oku