MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Cem Çöllü, Yunusemre ve Şehzadeler ilçesi mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Cem Çöllü, Yunusemre ilçesi Sakallı Mahallesi´nde merkez ilçelerinde bulunan Sarıalan, Pınarköy, Recepli, Süngüllü, Uzunlar, Karaveliler, Karahüseyinli, Demirci, Asmacık, Kağan ve Belenyenice mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, MHP Kadın Kolları Başkanı Nevin Kaleli ve kadın kolları, Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şube Başkanı Canan Balatlı, Muhtarlar Daire Başkanlığı personelleri Cem Özleyen ve Mehmet Baştuğ da hazır bulundu.  

Çöllü Muhtarları Dinledi

Muhtarlar Dairesi Başkanı Cem Çöllü, Büyükşehir Belediyesi´nin hizmet için her yere ulaştığını belirterek, ?Bizlere her türlü sıkıntınızı, sorunlarınızı, istek ve taleplerinizi bildirin. Daha yaşanılabilir bir Manisa için çalışıyoruz. Her zaman kapılarımız sizlere açık olacak. Bizlere taleplerinizi sürekli bildirin ki çözüm üretme açısından da hızlı davranalım. Muhtarlar Dairesi Başkanlığı olarak sizlerin ziyaretlerinize geliyor ve sorunları yerinde inceleme ve dinleme fırsatı buluyoruz. Sizlerle sürekli istişare halinde olursak hem hizmetin daha hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlamış oluruz hem de ilişkilerimizi güçlendirerek, işbirliği ile büyük işlere imza atarız. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün´ün dediği gibi muhtarlarımız da seçilmiş insanlardır. Onların görüşlerini dikkate almalıyız. Tüm muhtarlarımıza kapılarımız sonuna kadar açıktır? diye konuştu.

Bizlere Hizmet Getirdiniz

Muhtarlar Daire Başkanlığı´na ilettikleri taleplerden olumlu cevaplar aldıklarını belirten mahalle muhtarları, Büyükşehir Belediyesi´nin ayrımcılık yapmadığını ve her mahalleye hizmet götürdüğünü belirttiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ü her geçen gün daha iyi tanıdıklarını belirten mahalle muhtarları hizmetleri hızlı bir şekilde getiren Başkan Ergün´e teşekkür ettiler.



TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 25.03.2016 10:20:32 499 0

Tarih: 25.03.2016 10:20
Haberi Sesli Oku
19.04.2025 16:20:00