SARUHANLI/HACIRAHMANLI - Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesi Hacırahmanlı Mahallesi´nde yaşayan Polat Akyiğit´e akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Her fırsatta engelli vatandaşların yanında olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Hacırahmanlılı 10 yaşındaki Polat Akyiğit´in de talebine yanıt vererek, gönülleri fethetti.

Engelli vatandaşların sosyal hayata katılımını arttırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesi Hacırahmanlı Mahallesi´nde yaşayan Polat Akyiğit´in yüzünü güldürdü.

Büyükşehir Belediyesi doğuştan engelli olan 10 yaşındaki Polat Akyiğit´e akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Akülü tekerlekli sandalyeyi teslim alan Akyiğit ailesi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkür etti. Toplumdaki dezavantajlı grupların sosyal hayata entegre olması için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,? Manisa´nın 17 ilçede engelli ve yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın yanında olabilmek amacıyla çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu çerçevede de Saruhanlı ilçemizde yaşayan ve doğuştan engelli olan Polat evladımıza akülü tekerlekli sandalye hediye ettik. Polat evladımızın hayatında engelleri bir nebze olsun ortadan kaldıracak bir dokunuş yapmaya çalıştık. Gündelik hayatında rahatça kullanabilmesini ve aracın hayırlı olmasını diliyorum? diye konuştu.



Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 15.10.2016 18:23:13 778 0

Tarih: 15.10.2016 18:23
Haberi Sesli Oku
1.07.2025 18:41:00