Saruhanlı´nın İshakçelebi Mahallesi´nde geçtiğimiz günlerde yağan şiddetli sağanak yağmurun ardından oluşan selin açtığı yaraları Manisa Büyükşehir Belediyesi sarıyor.

İshakçelebi Mahallesi´ni ziyaret ederek incelemede bulunan ve geçmiş olsun temennilerini ileten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ?Olayın gerçekleştiği andan itibaren tüm birimlerimiz harekete geçerek ev, iş yeri ve sokaklarda su ile çamur tahliyesi gerçekleştirdi, ardından da temizlik çalışmaları başlattı. Hayatın normale dönmesi için tüm birimlerimiz ile seferber olduk? ifadelerinde bulundu.

 

Saruhanlı´nın İshakçelebi Mahallesi´nde geçtiğimiz günlerde yaşanan şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağışın afet haline döndüğü İshakçelebi´de çok sayıda evi ve işyerini su bastı, sel suları sokaklara zarar verdi. Olayın ardından Manisa Büyükşehir Belediyesinin tüm ekipleri adeta seferberlik ilan ederek hayatın normale dönmesi için çalışmalar başlattı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de yaşanan afetin ardından bölgede incelemede bulundu, selden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Ergün´e Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, İtfaiye Şube Müdürü Mehmet Kaleli, Saruhanlı Muhtarlık İşleri Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar eşlik etti.

?Seferberlik ilan ettik?

Mahalle sakinleriyle tek tek tokalaşarak geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ergün, ?Yaşanan sel felaketinin ardından Büyükşehir Belediyemize bağlı tüm birimlerimiz harekete geçti. İlk olarak ev, iş yeri ve sokaklarda bulunan su ve çamurlar tahliye edildi. Ardından da temizlik çalışması başlatıldı. Olayın ardından İshakçelebi´de hayatın normale dönmesi ve vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için adeta seferberlik ilan ederek yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Bu anlamda vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah bizlere bir daha böyle afet yaşatmasın? dedi. 

Haber:Oğuzhan KÖKCÜOĞLU



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

Turgutlu’nun Filedeki Temsilcisi Yüzleri Güldürdü

Manisa’da hissedilen deprem meydana geldi!

Vali Özkan’dan tedavisi süren Başkan Durbay’a ziyaret

Manisa’da çatlak oluşan iki bina tahliye edildi

CHP'li Bakırlıoğlu: Bu düzenin adı kara düzendir

DEMİRCİ'YE MODERN OKUL MÜJDESİ

Saruhanlı’da yürüme güçlüğü yaşayan vatandaşa akülü engelli aracı teslim edildi

Saruhanlı’da Vefat…

Demirci’de öğrenciler insan haklarını atölyelerde keşfetti

Saruhanlı’da Vefat…

Seyir halindeki otomobil alev aldı

Somaspor Aksaray karşılaşmasına hazırlanıyor

SARUHANLI’DA VEFAT…

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın durumu ciddiyetini koruyor

Feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Eğitim Bir-Sen’den Gölmarmara’da eğitim çıkarması

Feci kaza: 1 ölü

Selimşahlarspor rahat kazandı: 4-0

Gümülcelispor ikinci yarıya iyi başladı: 2-1

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 23.06.2018 18:33:15 768 0
Tarih: 23.06.2018 18:33 Güncelleme: 23.06.2018 18:33
Haberi Sesli Oku