MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi, TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından her yıl kutlanan ?Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) Günleri´ etkinliğine katılacak.

Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) kültürünün farklı kesimlere tanıtımını ve yaygınlaştırılmasını amaçlayan ?CBS Günleri´ TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası tarafından 30 Kasım´da kutlanacak. Manisa İkiz Kuleler Oda ve Dernekler Binası´nda düzenlenecek olan etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediyesi de katılımcı olarak yer alacak. Saat 14.00´da başlayacak etkinlik öncesi TMMOB Manisa İl Temsilciliği´nin de açılışı yapılacak.

Konusunda uzman kişilerin de katılacağı CBS Günleri kapsamında düzenlenecek olan ?Yerel Yönetimlerde Coğrafi Bilgi Sistemleri Uygulamaları ve Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Projesi´ konulu etkinlikte Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş de konuşmacı olarak yer alacak.  Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin Manisa´da tüm verileri tek çatı altında toplama noktasında yapılan yenilikleri anlatacağını belirten Metin Memiş, ?TMMOB İzmir Şubesi tarafından her yıl düzenlenen CBS etkinliği kapsamında konuşmacı olarak İkiz Kuleler´de düzenlenecek olan etkinliğe katılacağım. Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı olarak Coğrafi Bilgi Sistemleri ile ilgili yaptığımız önemli çalışmaları katılımcılara aktaracağız? diye konuştu.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 28.11.2016 11:29:05 443 0

Tarih: 28.11.2016 11:29
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00