SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Saruhanlı ilçesinde yapılan gece ilaçlamalarını yerinde inceledi. 

Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla da bir araya gelen Akbaş, istek ve talepleri de dinledi. Gece ilaçlamalarının önemli olduğunu belirten vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. 

İl genelindeki ilaçlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekipler ile bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, ziyaretlerini Saruhanlı ilçesinde sürdürdü. Haşere ile mücadele ekiplerinin gece ilaçlama çalışmalarına eşlik eden Akbaş, ilçedeki mahalle muhtarları ve vatandaşları da dinledi, istek ve talepleri not aldı. 

Ekipler Denetleniyor, Vatandaşlar Dinleniyor

Vatandaşların yaz mevsimini rahat bir şekilde geçirmesi için gündüz ve akşam saatlerinde olmak üzere günde iki kez ilaçlama yapıldığını belirten Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, ?İlçelerimizdeki ilaçlama programlarını takip ediyoruz. Ekiplerimize dahil olarak programın nasıl yürütüldüğünü bizzat Sağlık İşleri Daire Başkanı olarak yerinde inceliyorum. Muhtarlar ve vatandaşlar ile de bir araya geliyor, toplantı yapıyorum ve eksik noktalar varsa anında müdahale etme fırsatı elde ediyoruz. Saruhanlı ilçemizin ilaçlama konusunda sorun yaşamaması için sıkı bir çalışma içerisindeyiz. 7 gün 24 saat vatandaşımızın hizmetindeyiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın? dedi. 

Akbaş, ?Vatandaşımıza düşen küçük görevler var?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, bazı konularda vatandaşlara düşen küçük görevler olduğunu, bunların yapılması halinde haşere ile ilgili problemlerin tamamen ortadan kalkabileceğini dile getirdi. Akbaş, ?Vatandaşlarımızın kova bidon saksı gibi yerlerde su bekletmeyerek, hemen boşaltması sivrisinek üremesinin önüne geçmede etkili olacaktır. Gübrelerin üzerlerinin örtülmesi gerekiyor. Bu tür küçük önlemler alınırsa haşere sorunu ortadan kalkar, vatandaşlarımız ve muhtarlarımızla yaptığımız toplantıda da bu konularda onları bilgilendirdik. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşımızın sorun yaşamaması için her türlü önlemi alıyoruz? dedi. Saruhanlı ilçesindeki mahalle muhtarları ve vatandaşlar ilaçlama çalışmalarından dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. 



Saruhanlı’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yılı Törenle Anıldı

Salihli’de Motosiklet Kazası: 70 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da kız futbol takımı kuruldu

Saruhanlı'da soğuk hava bağlara zarar verdi

Kemal Önal Sokak Modern Görünümüne Kavuştu

Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 7.08.2018 17:34:34 0
Tarih: 07.08.2018 17:34 Güncelleme: 07.08.2018 17:34
Haberi Sesli Oku