Son Dakika

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Saruhanlı ilçesinde yapılan gece ilaçlamalarını yerinde inceledi. 

Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla da bir araya gelen Akbaş, istek ve talepleri de dinledi. Gece ilaçlamalarının önemli olduğunu belirten vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. 

İl genelindeki ilaçlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekipler ile bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, ziyaretlerini Saruhanlı ilçesinde sürdürdü. Haşere ile mücadele ekiplerinin gece ilaçlama çalışmalarına eşlik eden Akbaş, ilçedeki mahalle muhtarları ve vatandaşları da dinledi, istek ve talepleri not aldı. 

Ekipler Denetleniyor, Vatandaşlar Dinleniyor

Vatandaşların yaz mevsimini rahat bir şekilde geçirmesi için gündüz ve akşam saatlerinde olmak üzere günde iki kez ilaçlama yapıldığını belirten Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, ?İlçelerimizdeki ilaçlama programlarını takip ediyoruz. Ekiplerimize dahil olarak programın nasıl yürütüldüğünü bizzat Sağlık İşleri Daire Başkanı olarak yerinde inceliyorum. Muhtarlar ve vatandaşlar ile de bir araya geliyor, toplantı yapıyorum ve eksik noktalar varsa anında müdahale etme fırsatı elde ediyoruz. Saruhanlı ilçemizin ilaçlama konusunda sorun yaşamaması için sıkı bir çalışma içerisindeyiz. 7 gün 24 saat vatandaşımızın hizmetindeyiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın? dedi. 

Akbaş, ?Vatandaşımıza düşen küçük görevler var?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, bazı konularda vatandaşlara düşen küçük görevler olduğunu, bunların yapılması halinde haşere ile ilgili problemlerin tamamen ortadan kalkabileceğini dile getirdi. Akbaş, ?Vatandaşlarımızın kova bidon saksı gibi yerlerde su bekletmeyerek, hemen boşaltması sivrisinek üremesinin önüne geçmede etkili olacaktır. Gübrelerin üzerlerinin örtülmesi gerekiyor. Bu tür küçük önlemler alınırsa haşere sorunu ortadan kalkar, vatandaşlarımız ve muhtarlarımızla yaptığımız toplantıda da bu konularda onları bilgilendirdik. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşımızın sorun yaşamaması için her türlü önlemi alıyoruz? dedi. Saruhanlı ilçesindeki mahalle muhtarları ve vatandaşlar ilaçlama çalışmalarından dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. 



Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 7.08.2018 17:34:34 633 0
Tarih: 07.08.2018 17:34 Güncelleme: 07.08.2018 17:34
Haberi Sesli Oku