MANİSA - Sosyal belediyecilik anlayışıyla takdir toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, 101 engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye ederek, yüzlerini güldürdü.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla ürettiği projelerle vatandaşların takdirini toplayan Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında engelli vatandaşlara yönelik yaptığı çalışmalarla da adından söz ettirmeyi başardı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 17 ilçede engelli vatandaşlar tarafından yapılan başvuruların değerlendirilmesi sonucu 101 vatandaş akülü tekerlekli sandalyeye kavuştu.

Engelli vatandaşların hep yanında olduklarının belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ?Manisa Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla birçok proje hayata geçirdik. Gıda Bankası gibi sosyal belediyeciliğin örnek uygulaması 2016 yılında birçok vatandaşımızın yardımına koştu. Ayrıca MABEM´de binlerce öğrenciye üniversite ve lise sınavlarına hazırlanabilmesi amacıyla derslikler oluşturduk. Burada yakaladığımız başarıyla da o öğrencilerimiz göğsümüzü kabarttılar? dedi.

101 Tekerlekli Sandalye

Başkan Ergün, ?Engelli vatandaşlarımız içinde önemli projeleri sırasıyla hayata geçirdik. Ulaşımda dönüşüm kapsamında yeni aldığımız araçlarda engelli rampası gözeterek değişimi sağladık. Tiyatrolar, seminerler ve birçok etkinlikle sosyal hayatın içerisine katılmalarını sağladık. Şimdi de 2016 yılı içerisinde 101 vatandaşımıza akülü tekerlekli sandalye hediye etmenin gururunu yaşıyoruz. Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olacağız? diye konuştu.



Kırkağaç'ta uzman erbaşların mezuniyet coşkusu

Beton mikserinin çarptığı sağlık çalışanı 7 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bir anlık öfke evi kül etti: 1 tutuklama

5 ay önce kaybolan yaşlı adam sırra kadem bastı, oğulları perişan

Organize suç örgütü üyeleri yurtdışına kaçarken yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

MELİKE ONUR YORUMUYLA “CAN VERİYORUM”

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

Saruhanlı'da Elektrik Kesintisi...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 31.12.2016 09:13:48 505 0
Tarih: 31.12.2016 09:13 Güncelleme: 31.12.2016 09:13
Haberi Sesli Oku