Anahtar Kelimeler: Büyükbelen’ Milyonluk Yatırım

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Saruhanlı’nın Büyükbelen Mahallesini ziyaret etti. Mahallede yürütülen kilit parke çalışmasını muhtar Etem İşler ile birlikte inceleyen Aslay, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün öncülüğünde yapılan 15 milyon TL’lik alt ve üstyapı yatırımının mahalle sakinleri için hayırlı olmasını diledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Saruhanlı ilçesi Büyükbelen Mahallesinde devam eden üstyapı çalışmalarını inceledi. Genel Müdür Aslay’a, Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Cem Çöllü, MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu ve AK Parti Eski İlçe Başkanı Ahmet Gökmen eşlik etti. Genel Müdür Aslay, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, selamlarını mahalle muhtarı ve vatandaşlara ileterek çalışmaların hayırlı olmasını diledi.

Büyükbelen böyle hizmet görmedi

MASKİ Genel Müdürlüğü, belde durumundan mahalleye dönüşen Saruhanlı’nın Büyükbelen Mahallesinde ilk olarak altyapı dönüşümünü tamamladı. Mahallede 27 kilometre içme suyu, 28 kilometre kanalizasyon ve 4 kilometre de yağmur suyu hattı döşendi. Altyapı çalışmalarının ardından başlayan 120 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmasında sona yaklaşıldı.

“Mahallenin geleceğini kurtaran yatırımlar”

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, yapılan yatırımların önemine değinerek, “İçme suyu hattı yapıldı. Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanımız söz vermişti. Kanalizasyon hattı da, yağmur suyu hattı da döşendi. İçme suyu sondajı açıldı. Tüm dairelerimiz zaten sürekli olarak Büyükbelen’de çalışma halinde. Şu ana kadar 90 bin metrekare taş döşendi, döşenmeye de devam ediyor. Mahallemize hayırlı, uğurlu olsun. Bunlar büyük hizmetler, 40-50 yıllık hizmetler, Mahallenin geleceğini kurtaran hizmetler” dedi.

Muhtar İşler yatırımlar için teşekkür etti

Mahalle Muhtarı Etem İşler, “Büyükşehir Yasasından sonra önce içme suyu hattı döşendi. Ardından kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşeme çalışması da yapıldı. Üstyapı çalışmalarımız devam ediyor. Belediyelikken bu yatırımların hiçbirini yapamazdık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün başta olmak üzere emeği geçen herkese şahsım ve mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum” dedi.



Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

Isınmak isterken yaralanan işçi 7 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı’da Vefat…

Mihriban cinayetinde kan donduran ifade: "Öldüğünü anlayınca ormana gömdüm"

Manisa’da rahim ağzı kanseri tarama aracı hizmete girdi

Eğlence bu tatilde Saruhanlı’da!

Alkollü sürücünün çarptığı polis memuru hayatını kaybetti

Evini ve otomobilini yaktı, kendini vurdu: 14 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Salı Pazarında Sıcak Çorba ikramı

Saruhanlı’da Vefat…

Başkan Cıllı Sarıçam Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi!

Saruhanlı'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

SARUHANLI’DA VEFAT…

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 21.09.2020 15:41:00 6275 0
Tarih: 21.09.2020 15:41 Güncelleme: 21.09.2020 15:41
Haberi Sesli Oku