Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10267,1%-0,1
  • DOLAR

    32,27% 0,09
  • EURO

    34,74% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2405,03% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3895,03% 0,00

Büyükbelen’de Altyapı Çalışmaları Sona Yaklaştı

Büyükbelen’de Altyapı Çalışmaları Sona Yaklaştı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen Mahallesinde başladığı 32 kilometrelik altyapı çalışmasında sona yaklaştı. 10 milyon TL’lik yatırım sayesinde mahalle yıllardır beklediği sağlıklı altyapıya kavuşacak.

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen Mahallesinde başladığı 32 kilometrelik altyapı çalışmasında sona yaklaştı. 10 milyon TL’lik yatırım sayesinde mahalle yıllardır beklediği sağlıklı altyapıya kavuşacak. 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerini de sağlıklı altyapılar ile tanıştırıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen Mahallesinde altyapı çalışması hayata geçirildi. Yürütülen çalışmalar ile mahalle yıllardır beklediği altyapıya adım adım kavuşuyor. 

Büyükbelen’e 10 milyon TL Yatırım

MASKİ mahallede 4 kilometrelik yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarını tamamlarken, ızgara döşeme çalışmaları ise devam ediyor. 28 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmasında sona yaklaşılırken, ekipler parsel bağlantılarına başladı. Mahallede ayrıca daha önce 27 kilometre içme suyu hattı döşeme çalışması da gerçekleştirildi. Yapılan hizmetlere 10 milyon TL yatırım ayrıldı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor