SARUHANLI/BÜYÜKBELEN - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Büyükbelen Mahallesinde başladığı 32 kilometrelik kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşeme çalışmasında ana hat imalatlarını tamamladı. Mahallede parsel bağlantıları ve yağmur suyu ızgara montajı ise devam ediyor. 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerini de sağlıklı altyapılar ile tanıştırıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Saruhanlı’nın Büyükbelen Mahallesinde 32 kilometrelik kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşeme işinde ana hat imalatları tamamlandı. Mahallede parsel bağlantıları ve yağmur suyu ızgara montajı ise devam ediyor. Mahallede daha önce de 27 kilometrelik içme suyu hattı yenilenmişti. 10 milyon TL yatırım yapılan mahallede 2 kilometrelik sathi kaplama asfalt çalışması da gerçekleştirilerek yol trafiğe açıldı.

“Yıllardır beklediğimiz altyapıya kavuşuyoruz”

Mahalle Muhtarı Etem İşler, mahallelerinin altyapı dönüşümünde artık son dokunuşların yapıldığını ifade ederek, “Çalışmalardan çok memnunuz. Çok az bir iş kaldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yıllardır beklediğimiz altyapıya kavuşuyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.



Başkan Durbay'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Kırkağaç'ta uzman erbaşların mezuniyet coşkusu

Beton mikserinin çarptığı sağlık çalışanı 7 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bir anlık öfke evi kül etti: 1 tutuklama

5 ay önce kaybolan yaşlı adam sırra kadem bastı, oğulları perişan

Organize suç örgütü üyeleri yurtdışına kaçarken yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

MELİKE ONUR YORUMUYLA “CAN VERİYORUM”

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 15.08.2019 18:24:00 564 0
Tarih: 15.08.2019 18:24 Güncelleme: 15.08.2019 18:24
Haberi Sesli Oku