AKHİSAR - Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, ?Yaptığımız ortalar, attığımız kornerler rakip kaleye yaklaştığımız çok fazla pozisyon vardı ama topu bir türlü rakip kaleye atamadık? dedi. 
T.M. Akhisarspor, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığının sponsorluğunda Akhisar Belediye Başkanlığı tarafından 78 milyon TL?ye inşa edilen 12 bin 730 kişilik Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu´nda oynadığı ilk maçta Antalyaspor´u ağırladı. Karşılaşma 1-1 berabere tamamlandı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan T.M. Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, ?Öncelikle yeni stadımızda oynadığımız ilk maçta bizlere destek veren, maçın başından sonuna kadar yanımızda olan ve bu stadı çok güzel bir atmosfere çeviren seyircimize teşekkür etmek istiyorum. Keşke buradan bir galibiyet ile onları evlerine uğurlayabilseydik ama maçın 90.dakikasında yakaladığımız bir beraberlik var elimizde. Değerli bir beraberlik aldığımızı düşünüyorum. Tabii ki; maçın başından sonuna kadar kazanmak istedik. Kazanmak için her şeyi yaptık. İlk yarı rakip takım üzerinde gol yedikten sonra biraz daha fazla baskı kurmaya çalıştık. Bu baskıyı sonuna kadar taşıdık. Kalemize gelen çok az top vardı. 2 şut atıldı biri gol oldu. Bizim girdiğimiz çok net pozisyonlar vardı. Yaptığımız ortalar, attığımız kornerler rakip kaleye yaklaştığımız çok fazla pozisyon vardı ama topu bir türlü rakip kaleye atamadık. Rakibimizin de inanılmaz bir mücadelesi vardı. 1-0 üstün olmaları savunmada daha güvenli ve kendi sahasında beklemesine yol açtı. Sonuç olarak baktığımızda burada kazanmak istiyorduk. Kazanamadığımız için üzgünüz. Son dakika gelen beraberlik bir nebze puan farkımızı korudu. Beklentilerimiz daha yüksekti. İlk maçın statta oluşu maça biraz daha heyecanlı başlamamıza neden oldu. İnşallah daha iyi olacak. Takımımız umut verici bir oyun oynadı. Girdiğimiz pozisyonları rakip kaleden içeriye atarsak çok daha rahat edeceğiz? dedi.
Transfer ihtiyacıyla ilgili soruya da yanıt veren Buruk, ?Özellikle hücum hattında bize katkı sağlayacak bir oyuncu daha istiyorum. Şartlarımız ve imkanlarımız oluşursa başkanımızdan böyle bir talebim oldu? diye konuştu.



Saruhanlı Belediyesi’nden Anlamlı İftar Buluşması

Kumçay’ın Debisi Zirveyi Gördü!

Başkan Cıllı Sosyal Medyadaki Çağrıya Duyarsız Kalmadı

Nuriye Mahallesi’ne Güvenlik Kamerası Sistemi Kuruldu

Yağışlar Bereket Getirdi

Yapılan Köprüyle Mesafe Kısaldı, Üretici Rahatladı

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Oflu Hoca Başkan Cıllı ile Buluştu

Kamyonetin çarptığı yaya hayatını kaybetti

KAYMAKAM ACAR, ŞEHİT HAMZA DEDE’NİN AİLESİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Saruhanlı’da Vefat…

Saldırgan 14, yaralanan 16 yaşında: Sigara vermedi diye bıçaklandı

Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nden 15 Şubat’ta Anlamlı Farkındalık Etkinliği

Saruhanlı’da Okul Müdürleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Gediz İçin Seferberlik: Manisa’da Ortak Çevre Hareketi Başlatıldı

VERGİ HAFTASI NEDENİYLE KAYMAKAM MURAT ACAR’A MAKAMINDA ZİYARET

SARUHANLI’DA VEFAT…

Beyin ölümü gerçekleşen baba 5 hayata umut oldu

Geçen Yıl Tamamen Kuruyan Tepegöl Yeniden Su Tuttu

Bir şahıs cadde üzerinde ölü bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 29.01.2018 06:02:33 630 0
Tarih: 29.01.2018 06:02 Güncelleme: 29.01.2018 06:02
Haberi Sesli Oku