Anahtar Kelimeler: Buruk ağır mağlubiyet aldık

Buruk: ?Çok ağır bir mağlubiyet aldık? 
- Buruk ile gazeteci arasında sarı kart tartışması 
- Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk: ?2-1´e getirseydik belki baskıyla maça ortak olabilirdik? 

(Fotoğraflı) 

Önder Aydın - Sadık Cangel - Barış Gezici 
MANİSA (İHA) - Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, ?Çok ağır bir mağlubiyet aldık? dedi. 
Süper Lig´in 11. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor, sahasında ağırladığı Aytemiz Alanyaspor´a 4-0 mağlup olarak, sezon başından beri ilk defa evinde oynadığı bir maçı kaybetti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, ?Çok ağır bir mağlubiyet aldık. Kendi sahamızda yenilmeyen bir takımdık. Geçen seneden gelen iç saha başarımız vardı. Maçtan önce 3 puan aldığımız takdirde ikinci olacağımızı biliyorduk. Bunu hedef göstermiştik. Maça kazanmak için başladık. Maçın başında kaçırdığımız gol pozisyonu vardı. Maça bir sıfır önde başlasaydık bizim için her şey çok daha farklı olacaktı. 8. dakikada golü yedik ve oyun tersine döndü. Erken golü yemek iç sahada bizde güvensizlik oluşturdu. 1-1 getirebilirdik maçı ama kaçırdık. 2. golü kalemizde görünce oyun tam tersine gitti. Rakibimizin savunmadaki zaaflarından yararlanırız diye düşünürken aynı şeyi biz yaşadık. Savunmada çok açık verdik. İleri uçta 3 tane çok önemli oyuncuları vardı. Onları boş bırakıp alan verdiğimizde ne kadar etkili olacaklarını biliyorduk. Maç içerisinde bunu gördük. İkinci yarı yaptığımız hamlelerden sonra maçı değiştirebiliriz diye düşündük. 2-1´e getirseydik belki baskıyla maça ortak olabilirdik ancak 3. gol maçı bitirdi ve arkasından 4. golü yedik. Bizim için üzücü bir mağlubiyetti. Top bizdeyken ve rakipteyken istenileni yapamıyorsanız eksikleriniz vardır. Rakibimizi kutluyorum. Gerçekten iyi bir takım. İyi oyuncu grubu var. Biz de bundan sonra aynı şekilde tekrar toparlanıp yolumuza devam edeceğiz? dedi.

Gazeteci ile sarı kart tartışması
Bir gazetecinin, 43. dakikada hava topu mücadelesinde Mustafa´nın topa elle müdahale ettiği halde Caner Osmanpaşa´nın sarı kart ile cezalandırıldığı, bu durumu nasıl değerlendirdiği yönündeki soruya yanıt veren Okan Buruk, ?Mustafa topa eliyle dokunmadı? dedi. 
Basın mensubunun ısrarla ?Elimizde fotoğrafları var? iddiası üzerine konuşan Buruk, ?Eliyle dokumadı topa. Elini uzattı ama top değmedi. Hakem orada faulden dolayı sarı kart gösterdi. 4. hakemin bana söylediği faulden dolayıydı. Şu an net bir şey yok. Olmayan bir şey üzerinden konuşmamızın bir anlamı yok. Şu anda bu konuşulacak bir yer mi? Mustafa elini uzattı ama topa dokunmadı. Bu daha sonra yine değerlendirilir? ifadelerini kullandı.
Bir diğer gazetecinin, ?Alanyaspor golleri bulduktan sonra oyuna müdahale anlamında geciktiniz mi?? sorusuna da cevap veren Buruk, ?Hangi anlamda geciktim? Kaçıncı dakikada sokmamız gerekiyordu sizce. 2 oyuncu değişikliğini 45. dakikada yaptık zaten. Kaçıncı dakikada yapmamız gerekiyordu? 20. dakikalarda ben çok oyuncu değiştirmiyorum? şeklinde konuştu.



Akhisar'da hurda deposunda yangın kontrol altına alındı

Akhisar'da hurda deposunda yangın kontrol altına alındı

Saruhanlı’nın Büyükbelen ve çay mevkiinde başlayan yangınlar ekiplerin hızlı müdahalesiyle kısa sürede büyümeden kontrol altına alındı.

Saruhanlı’da Yangın…

Motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti .

Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 ölü

Motosiklet ile kamyonetin çarpıştığı kazada, alev topuna dönen motosikletin sürücüsü feci şekilde yanarak hayatını kaybetti.

Motosiklet alev topuna döndü, sürücü yanarak hayatını kaybetti

Akhisar ve Köprübaşı ilçelerindeki orman yangınları kontrol altına alındı.

Köprübaşı ve Akhisar yangınları kontrol altına alındı

Manisa İl Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk için, kurumda görev değişikliği nedeniyle veda programı düzenlendi.

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Kırkağaç ilçesinin dünyaca ünlü kavunu AB’den tescil alan 38. ürün oldu.

Kırkağaç ilçesinin dünyaca ünlü kavunu AB’den tescil alan 38. ürün oldu

Kütahya’nın Gediz İlçesine bağlı Yeşilçay köyünde yapılan yağmur duası çevre köylerinde büyük bir katılımıyla gerçekleştirildi.

GEDİZ YEŞİLÇAY KÖYÜNDE YAPILAN YAĞMUR DUASINA YOĞUN KATILIM OLDU

Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Çınarobaspor, teknik direktörlüğe Musa Öz'ü getirdi.

Çınarobaspor'da Musa Öz dönemi

Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde zirai alanda başlayan yangının ormana sıçraması sonrası devam eden yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Köprübaşı ilçesinde de orman yangını başladı

Alaşehir ilçesinde sürücüsünün farlarını açtığı otomobil seyir halindeyken birden alev alarak yandı. Yangın ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

Otomobil alev alev yandı

Yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan yaşlı adamdan 4 gündür haber alınamıyor.

Kayıp yaşlı adamdan 4 gündür haber yok

Kamyonundaki arızayı kontrol etmek için aracından inen sürücü, bir başka kamyonun arkadan çarpması üzerine olay yerine hayatını kaybetti.

Kamyonundaki arızayı kontrol için inen sürücü başka bir kamyonun altında kaldı

Jandarma Komutanlığı ve Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından Alaşehir ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 40 bin 892 sentetik ecza hapı ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Manisa’da jandarmadan uyuşturucuya darbe

Kadın arkadaşını bıçaklayarak öldüren şahıs, kendisini asarak intihar etti.

Kadın arkadaşını öldürüp intihar etti

Bahçelerinin zarar gördüğünü düşünerek yangın yerine geldi

Bir asırdır antik kentte yaşayan Durmuş dedeyi zar zor ikna ettiler

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 6.11.2017 08:12:32 443 0

Tarih: 06.11.2017 08:12 Güncelleme: 06.11.2017 08:12
Haberi Sesli Oku
26.07.2025 17:03:00