Bursa'da polis memuru katliam yaptı! Annesi, 2 ağabeyi ve yengesini öldürdü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Polis memuru A.E. (29); annesi, 2 ağabeyi ve yengesini silahla öldürdü. Şahısların arasında para meselesinden dolayı anlaşmazlık olduğu iddia edildi. Olay yerinden kaçan zanlı, daha sonra polise giderek teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre, göre Bingöl'de çevik kuvvet polisi olarak görev yapan A.E. (29), alacak verecek meselesinden dolayı aralarında husumet olduğu iddia edilen annesi ve ağabeylerini İznik Gölü kıyısındaki çamlık alana çağırdı. A.E, burada tartıştığı aile bireylerine silahla ateş etti.

Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayı haber alıp, gelen ailenin yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Olayda zanlının annesi Bedriye E., ağabeyi Remzi E. ve yengesi Fatma E. olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan diğer ağabey Mehmet E. ise hastaneye kaldırıldı. Mehmet E. de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Orhangazi ilçesinde annesi, ağabeyleri ve yengesini öldüren polis memuru A. E.’nin (30), bir süre önce kendi otomobilini satarak, müteahhitlik yapan ağabeyi M.E.’den (39) bir daire satın almak üzere anlaştığı, ancak ikilinin arasında daire fiyatı ile ilgili anlaşmazlık yaşandığı belirlendi. 6 yıllık polis memuru olan A.E.’nin görev yaptığı Bingöl’den yıllık izine ayrılarak önce eski görev yeri olan Eskişehir’e gittiği, burada eşini ve çocuğunu bir AVM’ye bıraktıktan sonra Orhangazi’ye geçerek, buluşmak üzere ağabeyi M.’yi de telefonla aradığı ortaya çıktı.

M.E., annesi B., ağabeyi R. ve yengesi F. E. ile birlikte İznik Gölü çevresindeki piknik alanına gelip otomobilden indiğinde, olay yerinde bekleyen A. E., beylik tabancasıyla ailesine kurşun yağdırdı.

Olay yerinden kaçan zanlı, İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu.

Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.



Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 28.01.2023 11:08:00 1014 0

Tarih: 28.01.2023 11:08
Haberi Sesli Oku
12.04.2025 09:58:00