Bursa’da bir hastaneye tedavi olmak için gittiğini söyleyen şahıs, tartıştığı doktora kızarak bir binanın 10.katına çıktı.

Bursa`da tedavi olmak için gittiği hastanede doktorla tartışan şahıs, bir binanın 10.katına çıkarak intihar etmek istedi. Doktorun olay yerine gelip özür dilemesi üzerine intihar etmekten vazgeçeceğini söyleyen şahıs ikna edilemedi.

Polis tarafından görevinden alınarak olay yerine gelen doktor da şahsın küfür ettiğini öne sürerek, özür dilemekten vazgeçti. İntihar etmek isteyen şahıs, polisin 3 saatlik iknası sonucu vazgeçti.

Bursa`da meydana gelen bir intihar girişimi fıkralara konu olacak cinsten. Edinilen bilgiye göre olay, Merkez Yıldırım ilçesi Ankara Yolu üzerindeki 10 katlı bir apartmanda meydana geldi.

49 yaşındaki Edirneli Kader Umutlu tedavi için hastaneye gitti. Rahatsızlığından dolayı tedavi olmak isteyen şahıs, iddiasına göre görevli doktorla tartıştı. Bunun üzerine acil serviste görevli pratisyen hekime kızan Umutlu, intihar etmek istedi.

Bir şahsın çatıda bağırması üzerine olayı gören vatandaşlar, olay yerine polis, itfaiye ve sağlık görevlilerini çağırdı. İnşaat halindeki binanın çatısından sarkan ve herkesin yüreklerini ağzına getiren şahsın psikolojik sorunlarının olduğu bildirildi.

"DOKTOR ÖZÜR DİLERSE, VAZGEÇERİM"

İntihar etmek isteyen şahsın yanına gelen polis ekipleri, Kader Umutlu`nun talebi üzerine şaşkına döndü. Şahıs, tartıştığı doktorun gelip, özür dilemesi durumunda intihardan vazgeçeceğini söyledi.

Bunun üzerine polis ekipleri, acil serviste görev başındaki doktoru olay yerine getirdi. Bu sırada Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri, şahsın atlaması ihtimalini göz önünde bulundurarak, iki adet hava yastığı açtı. Olay yerine gelen doktor ise, itfaiye sepetine bindirilerek, Kader Umutlu`nun yanına getirildi.

DOKTOR ÖZÜR DİLEMEKTEN VAZGEÇTİ

Bu sırada şahıs, doktorun megafonla kendisinden özür dilemesini istedi. Doktor ise şahsın tavırlarından dolayı özür dilemekten vazgeçti. Sinirli olduğu gözlenen doktor, "Can diyorsunuz da yarın da bu işin sansasyonu bize geliyor. Adam bize küfür ediyor. Ben bağırmayacağım. Ben gidiyorum. Ben gidince bağırın. Konuşulacak bir şey olsa eyvallah. Atıyorsa atsın, alıyorsanız alın. Ben gelmeyeceğim. Yapacak bir şey yok" dedi.

POLİS İKNA ETTİ

Şahsın intihar girişimini gören vatandaşların rahat tavırları ise dikkat çekti. Vatandaşların kimisi parkta kimisi evinin balkonundan intihar girişimini izledi.

3 saat boyunca çatıda intihar girişimini sürdüren şahıs, polis ekiplerinin ikna çabası sonucu intihardan vazgeçti. İtfaiye ve polis ekipleri tarafından indirilen Kader Umutlu, "Sadece doktordan dolayı. O doktordan dolayı kaynaklanıyor. Küfür etti bana. Gururumu kırdılar" diye konuştu.

Olayın ardından gözaltına alınan şahıs, ekip otosuna bindirilerek emniyete götürüldü.



Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

Başkan Zeyrek'in aile fertleri adına sahte sosyal medya hesabı açmışlar

TBMM Araştırma Komisyonu Saruhanlı’da Zirai Don İncelemesi Yaptı

Orman yangınlarını önleyici tedbirler değerlendirildi

Manisa’da zirai don çalıştayı

Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 30.09.2013 08:16:42 673 0

Tarih: 30.09.2013 08:16
Haberi Sesli Oku
9.07.2025 15:21:00