Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

BURHANİYE CUMHURİYET PARKI TÖRENLE AÇILDI

BURHANİYE CUMHURİYET PARKI TÖRENLE AÇILDI

Saruhanlı Belediyesi tarafından Koldere mahallesinde inşa edilen ve Belediye Başkanı Zeki Bilgin'in teklifi üzerine Belediye Meclisi tarafından "Burhaniye Cumhuriyet Parkı" adı verilen tesis düzenlenen törenle hizmete açıldı.

SARUHANLI/KOLDERE - Saruhanlı Belediyesi tarafından Koldere mahallesinde inşa edilen ve Belediye Başkanı Zeki Bilgin'in teklifi üzerine Belediye Meclisi tarafından "Burhaniye Cumhuriyet Parkı" adı verilen tesis düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Koldere'de düzenlenen açılışa Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 22. ve 24. Dönem CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, Belediye Meclis Üyeleri, Koldere Muhtarı İbrahim Durbay ve Koldereli vatandaşlar katıldı.

Başkan Bilgin, burada yaptığı konuşmada gençlik yıllarından bu yana Koldere ile farklı bir gönül bağı bulunduğunu ifade ederek, şunları kaydetti;

"Seçimlerden önce şunu ifade etmiştim, 'Koldere'nin isteği benim için bir emir olacaktır' Bu sözümün arkasındayım. 15 yılda 3 kez aranızda görmediğiniz yöneticiler oldu. Ancak ben 15 günde 10 defa Koldere'ye gelmişimdir. Sizlerle beraber olmaktan, sizlerin sevincini ve üzüntüsünü paylaşmaktan dolayı son derece mutluyum. Bugün yine buradayım,  sizlerin içindeyim ve güzel bir tesis açıyoruz. Bu vesile ile açılışını yapacağımız tesisimizin Kolderemize hayırlı olmasını dilerim. "

Başkan Bilgin'in ve Eski Milletvekili Ören'in konuşmalarının ardından, kurdele kesilerek tesisin açılışı gerçekleştirildi.

Koldere Muhtarı İbrahim Durbay, yaptığı hizmetlerinden dolayı Başkan Bilgin'e çiçek takdim etti. Başkan Bilgin, günün anısına tesisin bahçesine fidan dikti.

 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor