Anahtar Kelimeler: engelli kediler yuvalarını bekliyor

SARUHANLI - HER yıl on binlerce sokak hayvanına kucak açan Buca Belediyesi, Engelli Kedi Evi’nden sahiplenilen engelli kedilere ömür boyu ücretsiz sağlık hizmeti vermeye başladı.

Son bir yılda 300 kediyi sahiplendiren Buca Belediyesi, Başkan Erhan Kılıç’ın talimatıyla örnek bir çalışmaya daha imza attı. Belediye, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Engelli Kedi Evi’nde konaklayan engelli kedileri yeni yuvalarına kavuşturabilmek için harekete geçti. Engelli Kedi Evi’nden kedi sahiplenen vatandaşlar, kedilerinin ömür boyu sağlık hizmetlerini Buca Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nden ücretsiz olarak alacak.

Öte yandan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Müdürlüğü ekibi ile yaklaşık 20 engelli çocuk ve aileleri merkezi ziyaret ederek, projeler hakkında bilgi aldı.

5 YILDIZLI HİZMET

Buca Engelli Kedi Evi, özel donanımıyla can dostlarına 5 yıldızlı otel konforu sunuyor. Sokaklarda yaşanan kaza, şiddet, yaralama ve diğer nedenlerle engelli kalan 70 engelli kediye merkezde özel bakım sağlanıyor. Yaşadıkları travmadan kurtulabilmeleri için uzman personel eşliğinde özel ilgi gösterilen kedilerin 7 gün 24 saat boyunca bakım, beslenme, ısınma gibi ihtiyaçları da merkezde eksiksiz karşılanıyor.



5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

Isınmak isterken yaralanan işçi 7 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı’da Vefat…

Mihriban cinayetinde kan donduran ifade: "Öldüğünü anlayınca ormana gömdüm"

Manisa’da rahim ağzı kanseri tarama aracı hizmete girdi

Eğlence bu tatilde Saruhanlı’da!

Alkollü sürücünün çarptığı polis memuru hayatını kaybetti

Evini ve otomobilini yaktı, kendini vurdu: 14 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Salı Pazarında Sıcak Çorba ikramı

Saruhanlı’da Vefat…

Başkan Cıllı Sarıçam Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi!

Saruhanlı'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

SARUHANLI’DA VEFAT…

Genç müteahhidin sır ölümü

SARUHANLI’DA VEFAT…

HAKİM BEYTULLAH KALAY'DAN ALTIN MADALYA

Şehit Okan Divrik, 25. yılında dualarla anıldı

Otomobil elektrik direğine çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Hacırahmanlı'nın 50 yıllık altyapısı yenilenecek

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Federasyon Kupası’nda

Evinde tek başına yaşayan adam ölü bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 7.12.2021 00:02:00 836 0
Tarih: 07.12.2021 00:02 Güncelleme: 07.12.2021 00:02
Haberi Sesli Oku