HABER MERKEZİ - Ünlü senarist, yönetmen ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül, merakla beklenen dördüncü filminde görenleri şaşırtacak kadar değişti.

Beyaz Melek’te Ali karakterini, Güneşi Gördüm’de altı çocuk babası çilekeş Ramo’yu, New York’ta Beş Minare’de polis Fırat’ı oynayan Mahsun Kırmızıgül, bin bir surat olmaya devam ediyor. Kırmızıgül, yeni filmi Mucize için uzun bıyık bırakarak, saçlarını kesti ve filmde şaşı bir karakteri canlandırdı. Filmin çekimleri sırasında arkadaşları ve hatta öz annesin bile tanımadığı Kırmızıgül, yeni filmi için inanılmaz bir değişim yaptı.

FİLM HAKKINDA

Bugüne kadar çektiği filmlerde toplumsal olayları konu alan ünlü yönetmen, 4 yıl sonra yeni filmi Mucize ile sinema izleyicisine farklı bir lezzet sunacak. Dördüncü kez yönetmenlik koltuğuna oturan Kırmızıgül, Mucize’de de yönetmen, senaryo, müzik ve oyunculuğuyla yer alacak. Yaşanmış gerçek bir hikayeyi konu alan film, 1960’lı yıllarda sefalet içinde yaşayan, darbenin içinde debelenen Türkiye’nin panormasına ışık tutacak.

Çekimleri İzmir Foça, Uşak, Kars, Kağızmana bağlı bir köyde çekilen filmin başrolünde Talat Bulut, Erol Demiröz, Şenay Gürler, Büşra Pekin, Meral Çetinkaya, Sinan Bengier, Metin Yıldız, Erdem Yener, Cezmi Basın, Tansel Öngel, Nazmi Kırık, Ali Sürmeli, Seda Tosun, Mert Turak ve Mahsun Kırmızıgül rol alıyor.

ÖĞRETMENLERE ADANMIŞ BİR FİLM

Mucize’de yaşanmış gerçek bir aşkın hikayesini anlatan ünlü yönetmen Mahsun Kırmızıgül, "Mucize filmi, ömürlerini çocuklara ve eğitime adamış öğretmenlerin sıkıntılar içinde nasıl fedakarlık yaptıklarını anlatacak. Bu film aynı havayı soluyan, aynı gök kubbe altında yaşayan ama hayatı farklı yaşayan, sesleri çıkmayan, güneşi görmeyenlerin hikayesini anlatacak. Başı dik duran engellilerin ayakta kalma mücadelesini anlatığım bu büyük hikayede, Mucize filmini, kalbinden özürlü olamayan, dünyaya kalp gözü ile bakabilen tüm insanlara armağan ediyorum" dedi.

Boyut Film / Murat Tokat’ın yapımcılığında çekilen ve yaşanmış bir aşk masalı ve gerçek bir dostluğun hikayesini anlatan komedi-dram türündeki ‘Mucize’,1 Ocak 2015’te Türkiye, Avrupa ve dünyanın pek çok farklı ülkesinde aynı anda sinemalarda olacak. Büyük merakla beklenen filmin fragmanı ise Kurban Bayramı’nda izleyici ile buluşacak.



5 kardeşin öldüğü yangında anne hakkında karar

İki ölümlü kazanın sürücüleri tutuklandı

Jandarmadan kaçak kazıya suçüstü

Meyve yüklü tır devrildi

Silahlı kavga: 1 yaralı

Parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı

Husumetli iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Tarlada el bombası bulundu

EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
26.09.2014 09:43:13 887 0
Tarih: 26.09.2014 09:43 Güncelleme: 26.09.2014 09:43
Haberi Sesli Oku