Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9745,5%-0,85
  • DOLAR

    34,18% 0,13
  • EURO

    38,17% -0,17
  • GRAM ALTIN

    2931,15% -0,06
  • Ç. ALTIN

    4867,96% 0,00

Bu Bankada Para Geçmiyor

Bu Bankada Para Geçmiyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ?Yalnız Değilsin´ sloganıyla il genelinde hizmet veren Gıda Bankası, Alaşehir´de 493 dar gelirli haneye ulaşıyor.

MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ?Yalnız Değilsin´ sloganıyla il genelinde hizmet veren Gıda Bankası, Alaşehir´de 493 dar gelirli haneye ulaşıyor.  Her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, paranın geçerli olmadığı Gıda Bankası´nda eşit ve adil bir şekilde hizmet verdiklerini belirtti.

 Manisa Büyükşehir Belediyesi alt ve üst yapı yatırımlarının yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği hizmetlerle de gönülleri fethe ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde hizmet veren Gıda Bankası eşit ve adil bir şekilde dar gelirli vatandaşlara hizmet veriyor. Alaşehir ilçesinde de 493 ihtiyaç sahibi aile Gıda Bankası´ndan temel ve temizlik malzemelerini temin ediyor.
Vatandaşımızın yanındayız
Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ?Vatandaşlarımızın iyi gününde kötü gününde yanlarında olmaya devam ediyoruz. İhtiyaç sahipleri vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmıyoruz. Onların yanında Manisa Büyükşehir Belediyesi var. Bu anlamda da Alaşehir ilçemizde 493 aile kendilerine verilen kartlarla her türlü ihtiyaçlarını gizlilik içerisinde rencide olmadan yapabiliyor? dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor