Anahtar Kelimeler: 0
MANİSA'DA DEHŞET
 
MANİSA - Eşinden gördüğü şiddet sebebiyle kadın sığınma evine yerleşen ve daha sonra kendi isteğiyle annesinin yanına gelen bir kadın, kız kardeşi ile birlikte sokak ortasında boşandığı eşi tarafından bıçaklandı.
 

Merkeze bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet eden M.S. (32), 12 yıllık eşi E.S.’den gördüğü şiddet sebebiyle Ocak 2012’de önce Manisa Kadın Sığınma Evine yerleştirildi. Can güvenliği sebebiyle M.S., 21 Şubat 2012 tarihinde Manisa’dan Muğla Kadın Sığınma Evin’e nakledildi. M.S. daha sonra 2 Ağustos 2012 tarihinde kendi izniyle Manisa’da yaşayan annesi N. T.’nin yanına gelerek kalmaya başladı.

Muğla Sığınma Evi'nde kalmaya başlayan M.S., Nisan ayı içerisinde gördüğü şiddet sebebiyle eşi E.S.’den boşandı. 14 gündür Manisa merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet eden annesinin evinde kalmaya başlayan M.S, bugün saat 11.00 sıralarında kız kardeşi Ö.T. (28) ile çarşıya gitmek için çıkarak 75. Yıl Bulvarı üzerindeki minibüs durağında beklemeye başladı.
 
Kardeşi ile sohbet ettiği sırada M.S., bir anda boşandığı eşi E.S.’yi karşısında gördü. Eski eşi E.S.'nin barışma çağrısına cevap vermeyen M.S. kavga etmeye başladı. Kavga sırasında E.S., belindeki ekmek bıçağını çıkararak önce eşi M.S.yi boynundan, karnından 2 tane ve kolundan bir bıçak darbesiyle yaraladı.
 
Ardından E.S. eski baldızı Ö.T.’yi de belinden, bacağından ve kolundan olmak üzere 3 yerinden bıçakladı. Olayı gören çevre sakinlerinin duruma müdahale etmesini fırsat bilen E.S. olay yerinden kaçarken, iki yaralı Grand Medikal Hospital Acil Servisi’ne kaldırıldı. 4 ayrı yerinden bıçaklanan M.S. ameliyata alırken, 3 ayrı yerinden bıçaklanan Ö.T.’nin tedavisi ise acil serviste yapıldı. M.S.'nin durumunun ağır olduğu, kardeşi Ö.T.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
Emniyet, olay yerinden kaçan E.S.'yi arama çalışmalarını sürdürüyor. 2 çocuk annesi olduğu belirtilen M.S.'nin bir yıl önce özürlü çocuğunu kaybettiği de belirtildi. İHA


Saruhanlı’da Vefat…

53 yaşındaki şahıs intihar etti

Şüpheli Ölüm: 33 Yaşındaki Mehmet Ali Aslan Hayatını Kaybetti

SARUHANLI’DA VEFAT…

Mütevelli’de Planlı ve Kalıcı Çözüm

Saruhanlı’da Vefat!..

Kaymakam Acar Taşçı Ailesi ile İftar Sofrasında Buluştu

Kemiklidere’de Yağış Mağduriyetine Büyükşehir Desteği

Saruhanlı Ülkü Ocakları İftar Programına Yoğun Katılım

Salih Dede Türbesi’nde Bakım ve Onarım Çalışmaları Tamamlandı

Sarıçam Mahallesi’ne Çok Amaçlı Hizmet Binası

Saruhanlı Belediyesi Özel Sporcuları İlçeyi Gururla Temsil Etmeye Hazırlanıyor

Genel Sağlık-İş Sendikası Manisa Şubesi’nden Saruhanlı’da Anlamlı Etkinlik

ÇALTEPE MAHALLESİ’NDE GÖNÜLLER AYNI SOFRADA BULUŞTU

Saruhanlı'da vefat...

MHP İlçe Başkanı Ulu’dan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş’a Ziyaret

Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Anlamlı İftar Programı

Halitpaşa Mahallesi’de Göçüğe Anında Müdahale

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Anlamlı İftar Buluşması

Kumçay’ın Debisi Zirveyi Gördü!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
16.08.2012 19:21:49 976 0
Tarih: 16.08.2012 19:21 Güncelleme: 16.08.2012 19:21
Haberi Sesli Oku