Tarih: 08.10.2013 17:33

Borsa`dan Öğrencilere Ayakkabı Yardımı

Facebook Twitter Linked-in

Manisa Ticaret Borsası (MTB) tarafından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen öğrenciler için alınan ayakkabılar, okul müdürlerine teslim edildi.

Manisa Ticaret Borsası`nın (Mtb) 41 okuldaki ihtiyaç sahibi bin öğrenci için temin ettiği ayakkabılar, okul müdürlerine teslim edildi.

Borsa binasında düzenlenen teslim törenine katılan Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, eğitimin tüm sosyal sorumluluk projelerinin başında geldiğini, toplumun bütün tesimleri ve kurumlarının bu alana duyarlılık gösterdiğini ifade etti.

Manisa`da olduğu gibi Türkiye`de kurum ve kuruluşların sosyal çalışmalara önem verdiklerini kaydeden Vali Savaş, "Manisa`da göreve başladığım günden bu yana hayırseverlerin destekleriyle yapılan sağlık kurumları, eğitim kurumlarının açılışlarını gerçekleştirdik. Bütün bu çalışmalar işbirliğiyle yapılıyor. Bu anlamda birçok protokole imza attık. Projeyi onaylayan veya tarafında olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar (TOBB) öncülüğünde eğitime yardım etmeye devam ettiklerini belirten Mtb Başkanı Sadık Özkasap esi, bu yıl da ilköğretim okullarındaki ihtiyaç sahibi olan öğrencilere bin çift ayakkabı yardımında bulunduklarını söyledi.

Okul müdürlerinin ayakkabıları öğrencilere birer bayram hediyesi olarak vermelerini isteyen Özkasap, şunları söyledi:

"Borsamız ilimiz genelindeki sosyal sorumluluk projelerine ve özellikle eğitim ile ilgili çalışmalara her zaman büyük önem vermektedir. İçinde bulunduğumuz eğitim-öğretim sezonu`nda da, ilköğretim okullarımızdaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize, bin çift ayakkabı yaptırarak, çocuklarımızın sağlam ve sağlıklı adımlarla gelecekleri için yetiştirilmelerine bir nebze olsun katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

Konuşmaların ardından ayakkabılar, Vali Savaş ve diğer protokol üyeleri tarafından öğrencilere verilmek üzere okul müdürlerine teslim edildi.

Törene Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu ile Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ve okul müdürleri, borsa yöneticileri katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —